Select Page

Ankomst- og avreisepakker

Er du den som føler deg litt fortapt når du ankommer en helt ny by? Fortvil ikke, med våre ankomstpakker kan du slappe av helt av.

Selv den mest reisevante synes det er greit å ha de første nettene bestilt på forhånd, for hvem har ikke ravet gatelangs for å finne et sted å bo midt på natten eller prøvd å finne en taxi fra flyplassen som ikke koster skjorta.

Det kan også være at du kun har en eller to netter i utvalgt by og du egentlig ikke vil organisere noe på egenhånd, og da er dette en perfekt løsning. En ankomstpakke inkluderer som regel en til to overnattinger, transport fra flyplassen og frokost på valgt hotell, og noen ganger er det også utflukter inkludert.

Avreisepakken passer perfekt for deg som ikke liker å stresse med å finne ut når du må ta taxi fra hotellet for å rekke flyavgang. Her er alt ordnet for deg, en siste natt på valgt hotell og så blir du kjørt til flyplassen i god tid for å rekke flyet ditt.

Våre ankomst- og avreisepakker

Her er et utvalg av våre ankomst- og avreisepakker. Kontakt oss hvis du ikke finner byen du skal reise til – vi kan hjelpe deg i de aller fleste byer.

Kuala Lumpur Stopover Package

Kuala Lumpur Stopover Package

Ankomstpakke
3 dager – fra 1.900 kr
Denne pakken er det perfekte alternativ for deg som ønsker å oppleve det beste av Kuala Lumpur på kortest mulig tid.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.