Select Page

Uncover India – Delhi to Goa

Opplevelsestur i Asia

Uncover India – Delhi to Goa

India – 15 dager

Dette er den perfekte opplevelsestur for reisende på budsjett som er ute etter en gruppetur full av det aller beste India kan tilby. 

Du opplever menneskeskapte og naturlige underverk, og får med deg Indias mest berømte byer og severdigheter – fra skinnende marmor på Taj Mahal og den fantastiske kysten av Goa til Rajasthan sine fargerike fort og templer.

Du kommer i kontakt med lokal kultur og etter en reise gjennom dette fantastiske landet sitter du igjen med en helt spesiell følelse. Guiden tar ansvar for alt det kjedelige som planlegging av når, hvor og hvordan, så du kan passe på å nyte av alt India har å by på.

Reisefakta

Pris: fra 7.500kr

Prisen inkluderer:

 • Enkle hotell (13 netter), nattog (1 natt)
 • 1 frokost, 1 lunsj, 2 middager
 • Guidet tur i Taj Mahal (Agra) og Amber Fort (Jaipur)
 • Middag i ørkenen (Pushkar)
 • Omvisning i Jaipur, Pushkar, Udaipur og Mumbai
 • Et besøk til Gandhi Ashram (Ahmedabad)
 • Landsby vandring i Tordi Sagar
 • Soloppgang ved Savitri tempel (Pushkar)
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter

Høydepunkter:

 • Beundre den mektige Taj Mahal
 • Vandre i gater og markeder i livlige byer
 • Nyt fargerike landsbyer i Rajasthan
 • Sug i deg alt av farger og kultur som India har å tilby
 • Slapp av på rolige strender i Goa

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise t/r Norge – India
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Valgfrie aktiviteter
 • Visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Dagsprogram

Dag 1: Delhi

Ankomst til valgfri tid. Om du ankommer tidlig, vandre gjennom hjertet av Indias hovedstad og utforsk både gamle og nye Delhi. Ta metroen eller auto rickshaw og besøk den berømte Jama Masjid (Great Mosque), hvor du kan gå til toppen av minareten og få et fugleperspektiv over gamlebyen. Utforsk Chandni Chowk, et av Indias eldste og travleste markeder, eller stikk bort til det fargerike kryddermarkedet – snakk om den perfekte muligheten til å ta et kult bilde.

Ikke glem å være tilbake på hotellet igjen til informasjonsmøtet hvor du vil møte reiselederen din, samt de andre gruppemedlemmene.

Vi reiser videre fra Delhi tidlig om morgenen dag 2, så om du ønsker enda mer tid i Delhi kan vi hjelpe deg med planleggingen av en natt eller to ekstra i denne kule byen.

Dag 2: Delhi – Agra

Vi hopper på morgentoget til Agra, som er mest kjent for den berømte Taj Mahal. Taj Mahal er en av verdens syv underverk og et ikon for Mughal arkitektur. Det ble bygget av keiser Shah Jehan som et bevis på hans kjærlighet for sin kone, Mumtaz Mahal. Dette flotte marmor mausoleet trekker til seg besøkende fra hele verden.

Valgfrie aktiviteter denne dagen: Baby Taj Mahal. Besøk dette mausoleet som ser ut som et stort smykkeskrin. Det ble bygd før Taj Mahal av Dronning Nur Jahan for hennes far, Mirza Ghiyas Beg. Få også med deg Agra Fort, den palasslignende Mogul festningen som er bygget av rød sandstein og hvit marmor. 

Estimert tidsbruk: Delhi – Agra 3 timer (tog)

Dag 3: Agra – Jaipur

I dag tar vi bussen (som er et eventyr i seg selv) til Jaipur, hovedstaden i Rajasthan. Kledd i rosa stukk (imitasjon av sandstein) er Jaipur kjent som «the Pink City» og er en av Indias viktigste kulturarv byer. Her finner du også Indias nest mest besøkte attraksjon Hawa Mahal  – bedre kjent som «Palace of the Winds». 

Ta en sykkel rickshaw til markedene og din guide vil ta deg på en omvisning. Dersom du ikke har smakt det før, kan du nå smake en oppfriskende masala chai (indisk chai te).

Valgfrie aktiviteter denne dagen: Jaipur City Palace, observatoriet eller se en tradisjonell Bollywood film i Indias største kino.

Estimert tidsbruk: Agra – Jaipur 7 timer (buss)

Dag 4: Jaipur

Om morgenen tar vi en tur til Amber Fort, som er kjent for sin unike miks av hindu og muslimsk arkitektur. Ettermiddagen er til egen disposisjon. 

Valgfrie aktiviteter denne dagen: Jaipur City Palace, observatoriet eller se en tradisjonell Bollywood film i Indias største kino.

Dag 5: Jaipur – Tordi Sagar

Fra Jaipur til Tordi Sagar kjører vi firhjulstrekkere, med denne bilen trenger vi ikke veier, vi kjører uansett veiforhold.  Ta en tur i denne lille rolige landsbyen, som ligger langt bort fra folkemengdene og nyt den lokale gjestfriheten. 

Valgfrie aktiviteter denne dagen: Jeep safari eller kameltur til sanddynene for å se solnedgangen.

Estimert tidsbruk: Jaipur til Tordi Sagar 3-4 timer

Dag 6: Tordi Sagar – Pushkar

Opp og hopp, i dag reiser vi videre til Pushkar via Snake Mountain. I Pushkar finner du verdens eneste tempel for Hindu guden Brahma, skaperguden. Byen er så hellig at kjøtt, egg og alkohol ikke er lov der. De fleste reisende kjenner byen av en annen grunn: den årlige Pushkar messen, som er den største kamel messen i verden.

Etter at vi har sjekket inn på hotellet, blir vi med på en guidet vandring rundt i byen for å bli litt bedre kjent.

Estimert tidsbruk: Tordi Sagar til Pushkar 4 timer

Dag 7: Pushkar

Om du er en morgenfugl eller elsker fantastiske soloppganger, kan du ikke gå glipp av soloppgangen fra Savitri tempelet som ligger på toppen av en ås. Hva passer bedre enn en lang og avslappende frokost på en av de mange kafeene etter en frisk morgentur?! Etter frokost ligger Pushkar for dine føtter og du kan gjøre som du ønsker, hva med et yogakurs, en avslappende massasje eller test prutekunnskapene dine på markedet! 

Om kvelden er det på tide å komme seg ut i ørkenen, ta en kamelsafari før du kler deg i tradisjonelle klær og nyter et fantastisk måltid tilberedt av de innfødte. Finn deg godt til rette og kos deg med musikk, dans og underholdning presentert av en gruppe sigøynere før vi returnerer til Pushkar.

Dag 8: Pushkar – Udaipur

Vi fortsetter reisen sørover mot Udaipur som er kjent for sine mange innsjøer og Raj-era palasser. Den lever absolutt opp til sitt rykte som Indias mest romantiske by.

Udaipur er et flott sted å rusle rundt og etter innsjekk kan du bli med på en omvisning, slik at du kan bli litt bedre kjent med denne fantastiske byen. Vi kan virkelig anbefale å bli med på en båttur, for å se byen fra sjøsiden, men også for å få en litt nærmere titt på Lake Palace, som ble kåret til Indias mest romantiske hotell.

Estimert tidsbruk: Pushkar – Udaipur 7 – 8 timer

Dag 9 – 10: Udaipur

Det er mye å se og gjøre i Udaipur, og vi har lagt inn litt ekstra tid her, så du rekker å ta inn alt denne byen har å by på. Slapp av og ta gjerne del i frivillige aktiviteter som et besøk til Monsoon Palace, eller lær å lage indisk mat – og hvorfor ikke besøke Saheliyon-ki-Bari Garden? Om du ønsker å gjøre noe annet, spør din reiseleder – de har mange ideer om hva man kan gjøre i Udaipur.

Dag 11: Udaipur – Mumbai

I dag hopper vi på en lokal buss til Ahmedabad for å utforske det berømte Gandhi Ashram ved Sabarmati. Deretter venter en fantastisk morsom opplevelse, nemlig nattog til Mumbai.

Estimert tidsbruk: Udaipur – Mumbai 12 – 14 timer (buss + nattog)

Dag 12: Mumbai

Vi ankommer Mumbai tidlig om morgenen, der vi tar en omvisning i Colaba og Fort Area. Bli med på en guidet tur av høydepunktene i Mumbai, som Victoria Terminus Train Station (på UNESCOs verdensarvlisten), Chowpatty Beach, Marine Drive, and Dhobi Ghat, det største utedørs klesvaske- området i Mumbai, sammen med andre høydepunkter. Du kan også ta en tur til slummen der ‘Slumdog millionaire’ ble spilt inn. Kom deg ut av Mumbai og ta båten til Elephanta Island (også kjent som Gharapuri Island eller Place of Caves). Elephanta Island er berømt for sine grotte-templer som er skåret ut rett fra fjellet.

På kvelden kan du besøke Chowpatty Beach eller ta turen til Crawford Market, en av sør Mumbais mest berømte markeder. Prøv en av de lokale spesialitetene på en av de mange bra restaurantene eller ta en utekveld og prøv ut det hektiske nattelivet.

Dag 13: Mumbai – Goa

Om morgenen hopper vi på flyet til Goa. Slapp av på stranden, eller besøk en av de mange portugisisk-bygde monumentene, vandre rundt de gamle kirkene i gamle Goa (på UNESCOs verdensarvlisten), og rusle rundt i Panjim, hovedstaden.

Estimert tidsbruk: Mumbai – Goa 1 time

Dag 14: Goa

Nyt en fridag og gjør akkurat som du ønsker. Besøk nærliggende strender, jobb med prutingen på lokale markeder og ikke glem å smake på den fantastiske maten de serverer i sør. 

Dag 15: Goa

Dagen måtte komme og det er på tide å si farvel til nye reisevenner og guiden din. Ikke helt klar for hjemreise? Vi hjelper deg gjerne med noen ekstra dager i Goa, eller hvorfor ikke reise sørover til Kerala? 

Mer informasjon om turen

Reisetype: YOLO
Du er bare ung en gang. Få mest mulig ut av det med våre Yolo turer. Turene er fartsfylte og fulle med spennende destinasjoner som er designet for deg i alderen 18-39.

Fysisk utfordring: Light
Det vil gjennomføres lette fotturer. Egnet for de fleste. Ingenting for krevende.

Alder:
Må være eldre enn 12 år

Servicenivå: Basic
Enkle og rene overnattingssteder og/eller gode campingsteder.

Kollektivtransport og private biler og busser.

Mange frivillige aktiviteter

Antall deltakere
Maks 18, gjennomsnittlig 12

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Uncover India – Delhi to Goa?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Synne Christensen

Reisespesialist

synne@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Eirik Bekkevar Nilsen

Reisespesialist

eirik@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00