Select Page

Australian Capital Territory

Destinasjoner

Australian Capital Territory

Kjører du fra Sydney til Melbourne eller motsatt vei, kan du ta turen innom Australias hovedstad, Canberra.

Australian Capital Territory er ikke bare Australias yngste og minste delstat, men også den som overrasker deg mest.

Canberra er landets politiske sentrum og huser mange av landets kulturinstitusjoner, inkludert flere interessante museer. Byen har et blomstrende kunstsamfunn og kan by på gode restauranter og barer.

Med en god blanding av menneskeskapte og naturlige attraksjoner, passer ACT og Canberra som en destinasjon for aller fleste.

Topp 5 aktiviteter

  1. The Australian War Memorial er viktig for alle som ønsker å forstå Australias historie. Minnesmerkene skildrer landets soldater i krig, fra kolonitiden til i dag.
  2. Parliament House er en moderne bygning som åpnet i 1988. Her kan du være vitne til den demokratiske prosessen som tar plass daglig eller være med på en gratis omvisning.
  3. Old Bus Depot Markets er et must om du er der en søndag. Kom deg bort fra alt byråkrati og opplev en litt mer livlig side av Canberra.
  4. Lake Burley Griffin er en av Canberras mest fremtredende landemerker. Her kan du seile, padle kajakk eller vindsurfe.
  5. Mount Ainslie Lookout finner du på Mount Ainslie. Her får du en nydelig utsikt over Australian War Memorial, Anzac Parade og Parliament House.

Bilder

Australias nasjonalmuseum i forgrunnen

Krigsminnesmerket i Canberra

Våre reiser i Australian Capital Territory

Under finner du en blanding av alle våre reisetyper der Australian Capital Territory enten utgjør hele eller deler av reiseruta.
Kontakt oss hvis du vil vite mer om turene!

Roadtrip i Australia

Roadtrip i Australia

Se våre forslag til kjøreruter i Australia
For mange backpackere er det å kjøre gjennom Australia det ultimate.

read more
Kilometerpass

Kilometerpass

Busspass i Australia
Fra 1.200 kr
Kjøp et ønsket antall kilometer og reis på kryss og tvers i hele Australia.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.