Select Page

Billige fly over hele verden

Flybilletter

STA Travel har billige fly over hele verden og hjelper deg med å få mest mulig ut av reisen. Du kan for eksempel oppleve to land til prisen av ett, eller få gratis stopp på veien til din destinasjon.

Er du student, ungdom under 26 år eller lærer, kan vi tilby ekstra gode priser og enda større fleksibilitet.

Unike studentpriser

Vi i STA Travel er stolte av vår kunnskap om å hjelpe studenter med student reise til og fra studiested.

Har du planer om å pakke sammen tingene dine og oppleve livet på campus eller annet sted i verden? STA Travel er der for å hjelpe deg med hvert steg på veien!

Flyselskapene vi samarbeider med har spesialpriser for studenter, og mange av de er eksklusive for STA Travel. Med fleksible billetter og gyldighet på 12 måneder kan du gjøre hva som helst i ditt eget tempo.

Kontakt oss for mer info

Unike flypriser

Vi i STA Travel er stolte av å kunne tilby de billigste og beste flybillettene til store deler av verden.

Flyselskapene vi samarbeider med har spesialpriser for studenter, ungdom under 26 år og lærere. Mange av dem er eksklusive for STA Travel, og med full fleksibilitet samt gyldighet på 12 måneder kan du gjøre hva som helst, du bestemmer din drømmereise!

Vi kan hjelpe deg til å få mest mulig ut av reisen enten det er en enkel t/r billett eller en større jorden rundt reise. Du kan for eksempel oppleve fem land til prisen av ett!

Kontakt oss for å få vite mer

Flybilletter for alle

STA Travel har ikke bare billige flypriser til ungdom, student og lærere. Hvem som helst kan reise til store deler av verden med våre eksklusive STA-priser.

Hvorfor gjør vi dette? Vel, det handler om å være det mest konkurransedyktige og oppfinnsomme reisebyrået i landet. Dette betyr at selv besteforeldre kan reise verden rundt uten å betale dobbelt så mye. Vi tilbyr de samme betingelsene i forhold til fleksibilitet, og 12-18 måneders gydlighet.

Her er noen eksempler på destinasjoner og flyruter der vi tilbyr STA-priser for ALLE:

Madrid – Bogota
Quito – Mexico
Buenos Aires – Miami
Cairns – Tokyo
Singapore – Cairns – Bali
Auckland – Singapore
Nairobi – Bangkok
Kuala Lumpur – Paris
Istanbul – Dubai
Delhi – Manila

Kontakt oss for mer informasjon

Endring av flybilletter

Som erfarne reisende vet vi at planer kan endres.

Kanskje har du funnet et paradis og ønsker å bli lenger, eller du har møtt nye venner som du vil reise videre sammen med. Uansett grunn, kan de fleste flybillettene endres slik at du får mest mulig ut av turen.

Endring kan utføres både før og etter avreise fra Norge, mot gebyrer som er lavere enn andre. Men ikke alle billetter kan endres på, og noen endringer gjøres direkte til flyselskapet. Kontakt derfor oss eller det lokale kontoret til flyselskapet i det landet du er.

Det tas forbehold om at det er mulig å gjøre endringer på billettypen du har, i tillegg til tilgjengelighet og eventuelle avgifter.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.