Select Page

Jobb med barn

Frivillighetsarbeid

Frivillighetsarbeid med barn

Gi lokale barn håp om en bedre framtid.

Ved å arbeide som frivillig på et av våre prosjekter for barn, kan du lære bort kunnskap og ferdigheter som kan bidra til å hjelpe barna ut av fattigdom og nå sitt potensiale.

I tillegg til prosjektene som er nevnt under, samarbeider vi med organisasjoner i blant annet Mexico, Belize, Namibia, Australia, Laos, Zimbabwe, Seychellene og New Zealand.

Sjekk også ut vår brosjyre lenger ned på denne siden for mer inspirasjon og informasjon om våre prosjekter som omhandler frivillighetsarbeid med dyr og barn.

Vi i STA Travel Norge er oppmerksom på de forskjellige synspunkter rundt dette med frivillighetsarbeid og barn.

Mange ønsker å bidra til å hjelpe barn som har mistet alt og mange barnehjem i de fattigste landene er drevet av frivillige og idealister. De gjør en fantastisk jobb og gir barna en mulighet til å vokse opp under noenlunde trygge forhold.

Samtidig hevder mange at det er opprivende for barna å stadig knytte seg til nye personer, som så forsvinner igjen etter noen få uker, og dette er det ikke vanskelig å forstå.

Derfor har vi valgt ut noen prosjekter hvor arbeidet ikke er på barnehjem, men hvor man bidrar til utdannelse i språk og i idrett i områder hvor rett til utdanning ikke er en selvfølge.

Våre prosjekter

Klikk for å lese mer om våre frivillighetsprosjekter med barn

Sport & Youth Development Project

Sport & Youth Development Project

Prosjektet gir barn i fattige samfunn muligheten til å lære samarbeid, disiplin og struktur, noe som vil gi de selvtillit til å følge sine egne drømmer og talenter.

read more
Adventure Club Project

Adventure Club Project

Dette prosjektet er en fantastisk måte å skaffe seg erfaring på, både med barn og ved å jobbe i team med andre frivillige.

read more

Sjekk ut vår katalog for frivillighetsarbeid

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.