Select Page

Hartees Animal Sanctuaries

Frivillighetsarbeid med dyr

Hartees Animal Sanctuaries

Frivillighetsarbeid med dyr i Sør-Afrika

Disse frivilligprogrammene inkorporerer ville, reddede og rehabiliterte dyr for å forbedre leve og miljøvilkårene deres.

Hensikten med prosjektet vi er involvert i, er å oppdage behovene og forbedre vilkårene til forskjellige dyrearter som befinner seg her. De frivillige vil få muligheten til å samhandle med noen av dyrene som vi støter på, under tilsyn og på en respektfull måte.

Reisefakta

Pris: 14 dager fra 8.950 kr (fly t/r Norge ikke inkludert)

Prosjektdetaljer

 • Prosjektet starter: Hver søndag
 • Sted: Hartbeespoort, Johannesburg
 • Minimum varighet: 2 uker
 • 2 dagers orientering i Johannesburg (Alle våre JNB konserveringsprosjekter vil inkludere en 2 dagers orientering før man reiser til plassen for arbeidet). Fredag – Lørdag er det orientering i Johannesburg, før du på Søndag vil bli transportert til prosjektet. Avreise fra prosjektet vil være på en Søndag.

Krav til frivillige

 • CV
 • Grunnleggende engelskferdigheter
 • Kopi av flybilletten hjem
 • Standard fysisk kapasitet

Høydepunkter

 • Muligheten til å lære mer om dyrene gjennom prosjektene.
 • Lære og fange, merke og slippe fri igjen Gribber.
 • Interaksjon med Elefanter, Apekatter og mange andre dyrearter.
 • Arbeide på et reservat for ville dyr.
 • Utgjøre en positiv forskjell.
 • Leve det genuine livet som verner.
 • Utvikle deg selv og dine styrker, samt tilegne deg viktig livserfaring.

Hva er Inkludert?

 • Transport tilbake til Johannesburg fra prosjektet
 • Alle måltider
 • Overnatting
 • 24 timer tilgjengelig støtte og veileder
 • Donasjon til prosjektet
 • Interaksjon med ville dyr (Elefanter, Apekatter, Gribber, Løver)

Overnatting

Overnattingen er i et Viltreservat i Hartebeespoort. Huset de frivillige bor i har flere rom med flere forskjellige fasiliteter og alle selvbetjeningsfasiliteter medfølger.

Måltider

Vær vennlig under bookingen å gi oss informasjon om alle dine kostkrav og allergier, hvis du har noen. Alle måltider blir ordnet under uken. Dette inkluderer kontinental frokost med fersk frukt, lunsj på stedet, og et velsmakende og rikelig kveldsmåltid. Det vil være kontinuerlige turer til byen hvor du har mulighet til å handle mat og andre ting du har behov for under oppholdet ditt.

Bilder

Lær mer om elefanter på elefantprosjektet.

Oppgaver

Oppdrettsenter for geopard og villhund

Senterets oppdrag er å sikre fremtiden for geparder, villhunder og andre ville dyr. De har lyktes med å avle frem over 800 geparder, samt villhunder, hyener, servalkatter og i tillegg til flere andre utrydningstruede dyr. Frivillige vil være involvert i den daglige driften av parken, hvor de arbeider med geparder, villhunder og andre dyrearter. Arbeidsoppgaver kan variere mellom alt fra forberedelse av mat, fjerne uønsket vegetasjon i tillegg til å reparere gjerder. Det er virkelig en fantastisk opplevelse å få muligheten til å jobbe med disse majestetiske dyrene i en hel uke!

Apekattprosjektet

Apekatter er under en konstant trussel. De blir jaktet på for mat, eller fanget som kjæledyr for deretter å bli eksportert illegalt til hver eneste krik og krok på planeten vår. Apekatter som blir holdt som kjæledyr og deretter blir uønsket, blir reddet for så å bli sluppet ut i en skog med fosser og elver. Det er veldig viktig å skape et trygt miljø hvor apekattene kan bli rehabilitert og hvor profesjonelle sammen med frivillige kan ta vare på dem. Vårt program i dette reservatet vil starte med en introduksjon om reservatet, apenes historie og om hvordan man kan gjøre en positiv forskjell. Oppgavene inkluderer assistanse til de ansatte i den daglige driften av reservatet hvor foring, adferds observasjon og generelt vedlikehold av parken er viktige oppgaver.

Fugleprosjektet

Dette programmet fokuserer på å forsterke kunnskapen, bevisstheten og innovasjonen rundt konservering av de afrikanske gribbene. I dag blir gribbene slaktet ned av mennesker. De må takle møter med elektriske strukturer, forgiftning, endringer i landskapsbruk, nedgang i tilgjengelighet på mat, samt eksponering av giftstoffer gjennom dyremedisiner. Og dette er kun starten på hvilke utfordringer denne fuglearten står overfor. Vårt program i dette reservatet vil starte med en introduksjon om reservatet, historien til fuglene og om hvordan man kan gjøre en positiv forskjell. Oppgavene som er forventet av de frivillige vil inkludere assistanse til de ansatte av den daglige driften av reservatet hvor foring, håndtering av gribbene under tilsyn samt generelt vedlikehold av parken er viktig.

Elefantprosjektet

Elefantreservatet vi jobber med passer på foreldreløse og reddede dyr, tilbyr et trygt miljø for unge elefanter som trenger et midlertidig hjem, samt tilbyr et oppholdssted for en elefanttype kalt Amarula. Dette elefantreservatet startet i 1999 med hovedvekt på bevaring, samt arbeide med en visjon om å slippe elefantene fri igjen til et miljø hvor de kan bli mer uavhengige når de er blitt eldre. Vårt frivilligprogram vil starte med en introduksjon angående reservatet, elefantene sin historie og om hvordan man kan gjøre en forskjell på en positiv måte. Oppgavene vil inkludere å assistere de ansatte i den daglige driften, hvor vasking, børsting og mating av elefantene er viktig. Dere vil også gjennomføre generelt vedlikehold av reservatet, samt gjennomføre prosjekter som vil forbedre levevilkårene til elefantene. Dette vil sikre et trygt og lærerikt miljø, noe som igjen vil opplyse befolkningen og skape bevissthet rundt elefantene og deres vanskelige situasjon.

Aktiviteter

Tandem Paragliding
Kan bli arrangert hvis ønskelig. Vær oppmerksom på at denne aktiviteten er væravhengig. Fra R1100 per person.

Firhjuling og Zipline
Moro i sola! Denne aktiviteten er absolutt noe å få med seg. Fra R1100 per person

Pilansberg
Pilansberg Viltreservat er lokalisert i North West Province i Sør-Afrika, vest for Pretoria. Den huser «The Big 5», i tillegg til en overflod av flora og fauna. Dette viltreservatet i Sør-Afrika er alle viltentusiasters store drøm. Fra R1000 per person.

Sun City
«Afrikas kingdom of pleasure» dette er et luksus casino og resort, lokalisert i North West Province i Sør-Afrika. Den ligger mellom Elands River og Pilansberg, omtrent 2 timers kjøretur fra Johannesburg, nær Rustenburg. Her er det flust av aktiviteter å ta for seg! Fra R1400 per person.

Dronfield Nature Reserve
Kan bli funnet langs N12 når man forlater Kimberley i nærheten av Kamfers Dam.

Kjøpesentre
Finner man flere steder i byen.

Ghost tour
Kimberleys spøkelsesturer er velkjent for sitt høye antall og mange typer gjenferd. Mange av disse hjemsøker noen av de mest historiske husene og monumentene, mens et ensomt skotsk gjenferd spiller sekkepipe under den opplyste månen på nattestid.

Elverafting
Pris på forespørsel.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Hartees Animal Sanctuaries?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Eirik Bekkevar Nilsen

Reisespesialist

eirik@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Annet frivillighetsarbeid

Sjekk ut andre spennende frivillighetsprosjekter over hele verden!

Wild Cat Kimberley

Frivillighetsarbeid med dyr
14 dager – fra 11.500 kr
Felidae Centre huser store og små afrikanske kattedyr som løver, geparder, afrikanske villkatter og leoparder.

read more

Idrettslærer i Sør-Afrika

Frivillighetsarbeid med barn
36 dager – fra 15.950 kr
Dette prosjektet hjelper skoler som mangler ressurser til å kunne tilby studentene sine ulike idrettsaktiviteter.

read more

Engelsklærer på Bali

Frivillighetsarbeid med barn
14 dager – fra 5.950 kr
Undervis engelsk til lokalbefolkningen og styrk barnas ferdigheter i engelsk talespråk.

read more