Select Page

Gruppereiser

Gruppereiser

Drømmer du om å reise ut i verden på eventyr?

Reis sammen med andre backpackere og ha noen å dele opplevelsene med. Enten du mangler noen å reise med, eller dere er en gjeng som ønsker å reise sammen med flere, er gruppeturer en tøff måte å se verden på.

Surfing, rafting, seiling, safari, strikkhopp osv… tenk deg å sitte rundt leirbålet på kvelden, eller i baren og prate om dagens opplevelser. Det blir venner for livet av å dele sekundene før du hopper utfor stupet eller ut av flyet. Fulle av adrenalin er det ingen som kommer til å være tause denne dagen.

På gruppeturer kommer dere til områder som ligger utenfor standard turistruter. Vi bruker lokale guider som vet om den hemmelige stien opp til The Lost City, den beste surfestranden som kun ligger rundt neste sving, men langt nok vekk for at barnefamiliene ikke går dit, hvor dere kjøper den beste burgeren og mange andre store og små detaljer.

Strikkhopp i New Zealand. Foto: Aj Hackett

Våre gruppereiser

Vi har for tiden ingen planlagte norske gruppereiser, men vi har et stort utvalg av opplevelsesreiser der du møter andre reisende fra hele verden.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.