Select Page

Cuba

Destinasjoner

Cuba

Cuba er en særegen destinasjon med en storslått, og ikke minst spennende historie.

Arkitekturen og atmosfæren i de UNESCO-vernede byene Havanna, Trinidad, Cienfuegos og Camagüey gjør noe med deg – hvor brosteinsbelagte gater og grandiose torg forteller spennende historier om overdådighet og intriger. Beveg deg videre inn i trange smug hvor sigarrøyk og salsatoner siver ut på gateplan, og hvor gamle Chevroleter ruller hvileløst rundt i gatene. Det kan ofte virke som om tiden har stått stille på Cuba. Som et fotografi fra en fortapt tid.

Cuba er, som du sikkert allerede har skjønt, en helt spesiell destinasjon. Siden 1959 har landet vært under kommunistisk styre, med Fidel Castro i spissen. Etter hans resignasjon i 2008 begynte landet sakte men sikkert å åpne seg opp for omverdenen. Flaks for oss! Cuba er nemlig et land som har alt, og litt til: Spennende historie, særegne kulturelle kjennemerker, flott naturlandskap, og ikke minst som alle andre øyer i Karibien, nydelige strender. Besøk landet så fort du har mulighet. Vi lover deg at det kommer til å være en av de smarteste avgjørelsene du har gjort på lenge!

Bilder

Gamlebyen i Trinidad

Che Guevara-statue

Strand i Varadero

Våre reiser på Cuba

Under finner du en blanding av alle våre reisetyper der Cuba enten utgjør hele eller deler av reiseruta.
Kontakt oss hvis du vil vite mer om turene!

Språkkurs på Cuba

Språkkurs på Cuba

1 uke – fra 4.870 kr
Lær spansk samtidig som at du reiser rundt på Cuba! Bli med på et Travelling Classroom-kurs og lær spansk underveis, eller ta et tradisjonelt spanskkurs i Havana.

read more
Sailing Cuba

Sailing Cuba

Opplevelsesreise i Mellom-Amerika
8 dager – fra 9.700 kr
Denne turen tar deg med på en uforglemmelig seiltur utenfor kysten av Cuba.

read more
Cuban Rhythms

Cuban Rhythms

Opplevelsesreise i Mellom-Amerika
8 dager – fra 7.200 kr
Opplev det kulturelle Cuba på denne rundreisen.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.