Select Page

UNIKE OPPLEVELSESTURER MED NATIONAL GEOGRAPHIC JOURNEYS

National Geographic Journeys er opplevelsesturer som gir deg unik innsikt i reisemålets kultur og natur.

Turene inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de fleste.

IKONISKE PERU

Har du alltid drømt om å lete etter eksotiske dyr i Amazonasjungelen, for deretter å beundre verdensarvlistede Machu Picchu? I så fall er denne toukersturen i Peru perfekt for deg.

Les mer om denne turen

UTFORSK INDIA OG NEPAL

Denne eventyrlige reisen gir deg store opplevelser og uforglemmelige øyeblikk. På 17 fantastiske dager får du oppleve Nord-Indias berømte Golden Triangle, i tillegg til å bli bedre kjent med hjertet av den nepalske kulturen.

Les mer om denne turen

OPPLEV DET BESTE AV BRASIL, ARGENTINA OG CHILE

Den nedre delen av Sør-Amerika byr på noen av kontinentets mest livlige og spennende kulturer. Opplev alt denne fantastiske regionen har å tilby på denne opplevelsesrike turen som tar deg fra Chile til Argentina og videre til Brasil.

Les mer om denne turen

EKSPEDISJON TIL PATAGONIA

Patagonia belønner sine besøkende med en fantastisk kombinasjon av massive fjelltopper, imøtekommende mennesker og utrolige matretter. På denne reisen får du oppleve både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

Les mer om denne turen

DET SØRLIGE AFRIKAS HØYDEPUNKTER

Denne reisen tar deg til høydepunktene i Sør-Afrika, Zimbabwe og Botswana. I løpet av 3 uker besøker du ikoner som Victoriafallene, Kruger Nasjonalpark, Okavangodeltaet og Cape Town. Målet er selvfølgelig å se alle de store dyrene i ”The Big 5”.

Les mer om denne turen

DET BESTE AV KINA – BEIJING TIL SHANGHAI

Denne turen er en perfekt blanding av Kina sine største metropoler og livet på landsbygda.Vår lokale guide vet akkurat hvor vi skal dra for å oppleve det beste av dette fortryllende landet!

Les mer om denne turen

OPPLEV FARGERIKE MAROKKO

Dette 15-dagers eventyret tar deg gjennom de mest utrolige kulturelle høydepunktene Marokko har å by på.Utforsk overfylte basarer og trange gater i Marrakech og Fes, tilbring en natt i en komfortabel teltleir i Sahara-ørkenen, nyt en middag sammen med en tradisjonell Berber-familie, og slapp av ved den vakre kystbyen Essaouira.

Les mer om denne turen

FASCINERENDE NAMIBIA

For kultur- og naturentusiaster som er ute etter en litt annerledes opplevelse garanterer vi at Namibia er stedet å dra. Naturen i dette landet er majestetisk. På sin helt særegne måte. Det er mye sand, veldig mye sand, men det er vakkert.

Les mer om denne turen

Mystiske Etiopia

Kulturelt sett er Etiopia unikt og kan plasseres et sted mellom Afrika og Midtøsten. Utforsk det dramatiske landskapet og et mangfold av kulturer på denne spennende 13-dagers opplevelsesreisen.

Les mer om denne turen

Få hjelp til reisen

Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om National Geographic Journeys?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Eirik Bekkevar Nilsen

Reisespesialist

eirik@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00