Select Page

Opplev det beste av Brasil, Argentina og Chile

National Geographic Opplevelsestur i Sør-Amerika

Opplev Det beste av Brasil, Argentina og Chile

Fra Santiago til Rio de Janeiro – 17 dager

Den nedre delen av Sør-Amerika byr på noen av kontinentets mest livlige og spennende kulturer. Opplev alt denne fantastiske regionen har å tilby på denne opplevelsesrike turen som tar deg fra Chile til Argentina og videre til Brasil.

Turen er en perfekt kombinasjon av guidede utflukter og fritid til å gjøre akkurat hva du vil. I løpet av 17 dager vil du få muligheten til å smake lokal vin i Santiago, danse tango i Buenos Aires samt slappe av på den berømte stranden Copacabana i ikoniske Rio.

Turen inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de flest.

Det er også mulig å delta på kortere varianter av denne turen:

Dag 1-9 (kun Chile og Argentina): Fra 24.300 kr per person.
Dag 9-17 (kun Argentina og Brasil): Fra 25.300 kr per person.

Kontakt oss for mer informasjon hvis du er interessert i en av disse turene.

Opplev Det beste av Brasil, Argentina og Chile

Reisefakta

Pris fra kr. 47.700,- per person i tomannsrom.

Kontakt oss for priser i enkeltrom.

Prisen inkluderer:

 • 16 netter på hotell
 • 16 frokoster, 3 lunsjer, 2 middager
 • Transfer fra flyplass ved ankomst
 • Besøk ved Petrohue Falls
 • Naturskjønt cruise ombord «Cruce de Lagos»
 • Guidet tur i Buenos Aires
 • Besøk ved både den brasilianske, og den argentinske delen av Iguazú Falls
 • Guidet tur i Sao Paulo
 • Tur med Skonnert (seilbåt)
 • Innlandsflyvninger
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter.

Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Besøk et Afro-brasiliansk samfunn
 • Iguazú Falls
 • Foredrag om flora og fauna
 • Tangokurs
 • Kulturvandring og lunsj i Puerto Varas
 • Vinsmaking i Santiago

Høydepunkter:

 • Vinsmaking i Santiago
 • Besøke vakre Lake District i Chile
 • Tangokurs i Buenos Aires
 • Iguazú Falls

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise t/r Norge – Chile/Brasil
 • Måltider som ikke er spesifisert i reiseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Dagsprogram

Dag 1: Santiago

I dag starter eventyret. Ankomst til valgfri tid. Transfer fra flyplassen er inkludert i prisen. Ankommer du tidlig kan du bruke dagen på å utforske Santiago, men husk, ikke gå glipp av gruppemøtet på kvelden. Her vil du møte de andre gruppemedlemmene, samt reiselederen som vil gi dere info om den kommende turen. Vennligst sjekk i hotellresepsjonen for eksakt tidspunkt for infomøtet.

Dag 2: Santiago

Tilbring morgenen med en vinekspert. Vi besøker en lokal vingård utenfor Santiago, der du kan smake på ulike viner. Hvorfor ikke bli med på en diskusjon om prosessen som gjør chilensk vin til en av de beste i verden?

I dag reiser vi også til Maipo Valley for å ta en nærmere titt på regionen som produserer fine kvalitetsviner. Chilensk vin er blant de mest populære vinsortene i hele verden. Bare Frankrike og Italia selger mer vin enn det de gjør her.

Dag 3: Santiago – Puerto Varas

I dag flyr vi til Puerto Montt før vi deretter tar oss videre til Puerto Varas, som ligger ved det fantastiske Lake District. Utforsk landskapet og den chilenske kulturen når du besøker Puerto Montt Angelmó-fiskemarked og den naturskjønne byen Puerto Varas. Deretter besøker vi en lokal familie og nyter en «Curanto», en populær tradisjonell rett. Mingle med våre vennlige verter og test ut kokkekunnskapene dine ved å lage en salsa pebre, en chilensk chilisalsa.

Det er få områder i verden som kan matche det chilenske Lake District sin naturlige skjønnhet. Nyt utsikten over snødekte fjell, mørkeblå og smaragdgrønne innsjøer, ulmende vulkaner, skog og isbreer.

Dag 4: Puerto Varas

Dagen i dag er fri til disposisjon. Hvorfor ikke ta turen til Chiloé Island? Denne sjarmerende fiskelandsbyen er kjent for sine trehus på stylter, kunstneriske tretak og historiske trekirker. Spis fersk fisk og lokal mat til lunsj, og ikke gå glipp av pingvinkolonien som huser både Humboldt- og Magellanpingviner.

Dag 5: Puerto Varas – San Carlos de Bariloche

For å komme oss til San Carlos de Bariloche tar vi både buss og ferge. Vi besøker Petrohue Falls, og nyter utsikten fra en av verdens mest naturskjønne cruiseskip, «Cruce de los Lagos».

Dagens reiseetappe tar ca. 10-11 timer. Reisen er på komfortable busser, i tillegg til en fergetur som krysser grensen mellom Chile og Argentina. Reisetiden kan variere etter årstid og værforhold. Under visse tider av året er det vanskelig å ta seg over fjorden ved bruk av ferge. Ved et slikt tilfelle vil vi ta buss over grensen.

Dag 6: San Carlos de Bariloche

I dag bestemmer du selv hva du ønsker å gjøre. Vi anbefaler at du tar deg en sykkeltur, vandrer rundt i området, eller utforsker byens mange butikker og restauranter. Bariloche er overraskende likt mange av skidestinasjonene vi kjenner til i Alpene. Prøv en «beef parrillada» eller et utvalg av fersk fisk. Sist men ikke minst, ikke glem å teste ut den lokalproduserte sjokoladen. Bariloche er nemlig viden kjent for sine søtsaker.

Dag 7: San Carlos de Bariloche - Buenos Aires

Vi forlater denne fantastiske byen og flyr videre til den pulserende metropolen Buenos Aires. Spis en lett middag på en lokal kafé før du får testet ut danseføttene, med litt tango. Her er det også valgfritt å bli for en Milonga, en tradisjon der både elever og lærere viser fram sine dansekunnskaper.

Dag 8: Buenos Aires

I dag venter en guidet tur gjennom det mange refererer til som «Paris of the Americas». Her vil vi besøke viktige severdigheter og nabolag som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary. Når du er ferdig med å utforske byen kan du hvile de trøtte bena dine samtidig som du nyter en avkjølende drink på en av de mange fortauskaféene.

Dag 9: Buenos Aires

I dag kan du utforske denne sjarmerende byen videre. Hvorfor ikke besøke antikkmarkedet i San Telmo? Eller det moderne Recoleta-området, med sine mange hyggelige kafeer, museer samt den velkjente Recoleta Cemetary? Dette distriktet er virkelig et hyggelig sted å tilbringe ettermiddagen. Siden dette er den siste kvelden din i Argentina, ikke glem å spander en skikkelig avskjedsmiddag på deg selv. Saftige biffer, kylling eller chorizo parrilladas er kun noen av godsakene du kan meske deg med.

Dag 10: Buenos Aires – Iguazu Falls

I dag venter Iguazú Falls. Fossefallet ligger på grensen mellom Brasil, Paraguay og Argentina. Vi krysser over til Brasil, for å få den beste utsikten. I kveld vil en lokal biolog/botaniker holde foredrag for oss om den lokale flora- og faunaen. Vedkommende vil også gi oss spennende innsikt i hvordan disse lokale plantene brukes både til medisinske- og helbredende formål.

Dag 11: Iguazú Falls

I dag utforsker vi den argentinske siden av fossen. Her kan vi blant annet bevege oss helt ut til tuppen av fossen, over området som kalles «Devil’s Throat», den høyeste og dypeste delen av fossen. Ta gjerne en valgfri båttur, så får du se fossen nedenifra også.

Dag 12: Iguazú Falls – Sao Paulo

Sao Paulo venter! Her oppdager vi byen gjennom gastronomi og arkitektur. Besøk noen av byens mest kjente steder samtidig som en spesialist vil dele sin kunnskap om populære lokale retter underveis.

Dag 13: Sao Paulo – Paraty

Vi kjører til kolonibyen Paraty. Besøk et afro-brasiliansk samfunn for en unik kulturell opplevelse. Her vil vi også bli servert et lokalt måltid. Om du ønsker, kan du gjerne ta turen til et Cachaca-brenneri senere på dagen.

Dag 14: Paraty

I dag skal vi på båttur med en Skonnert! De mange nærliggende øyene rundt Paraty er målet vårt for dagen.

Dag 15: Paraty – Rio de Janeiro

Vi fortsetter med en privat van videre til Rio de Janeiro. Her bor vi sentralt ved Copacabana. Denne massive metropolen får så mange som fem millioner internasjonale turister hvert år til å nippe på caipirinhas på stranden, danse samba i byens gater og bestige Corcovado Mountain for å oppleve Kristusstatuen på nært hold.

Dag 16: Rio de Janeiro

Opplev denne levende byen fra nært hold; sol, strand og altoppslukende uteliv venter! Hvorfor ikke ta turen opp til Kristusstatuen eller Sugar Loaf Mountain (sukkertoppen)?

Dag 17: Rio de Janeiro

Avreise til valgfri tid.

Mer informasjon om turen

Reisetype: National Geographic Journeys
Turen byr på mer eventyr, unik tilgang til lokale opplevelser, og muligheten til å ferdes som du vil – fortsatt med komforten du ønsker.

Fysisk utfordring: Light
Det vil gjennomføres lette fotturer. Egnet for de fleste. Ingenting for krevende.

Servicenivå: Upgraded

 • Superior rom med oppgraderte fasiliteter
 • Privat transport
 • Flere inkludert måltider og aktiviteter

Antall deltakere:
Maks 16, gjennomsnittlig 10

Aldersgruppe:
Må være eldre enn 12 år

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser med National Geographic Journeys

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser over hele verden!

Rwanda og Uganda – Gorillaens rike

Rwanda og Uganda – Gorillaens rike

National Geographic opplevelsestur i Afrika.
12 dager – Pris: fra 49.700 kr
Gjennom skogene i Rwanda og Uganda sporer vi gorillaer, sjimpanser, gullmarekatter (aper) og annet dyreliv.

read more
Hjertet av Myanmar

Hjertet av Myanmar

National Geographic opplevelsestur i Asia.
12 dager – Pris: fra 24.500 kr
Dette 12-dagers eventyret tar deg til landet med de gyldne pagodene.

read more
Utforsk Australia og New Zealand

Utforsk Australia og New Zealand

National Geographic opplevelsestur i Oceania
22 dager – Pris: fra 66.700 kr
Bli med og opplev ikoniske Sydney, fasjonable Melbourne og hyggelige Auckland. Soloppgang over sagnomsuste Uluru, urgamle regnskoger, isbreer, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

read more
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic opplevelsestur i Afrika
7 dager – Pris: fra 28.900 kr
Er du klar for å dra på oppdagelsesferd? Da er dette uforglemmelige 7-dagers eventyret i Tanzania perfekt for deg.

read more
Opplev Japans kontraster

Opplev Japans kontraster

National Geographic opplevelsestur i Asia.
12 dager – Pris: fra 43.900 kr
Dette er en fantastisk introduksjon til et land som hedrer sin fortid og omfavner sin framtid.

read more
Lykkelandet Bhutan

Lykkelandet Bhutan

National Geographic opplevelsestur i Asia.
10 dager – Pris: fra 30.900 kr
Alle med en interesse for buddhistisk kultur vil bli fascinert av dette 10-dagers eventyret i Bhutan.

read more
Naturskjønne Costa Rica

Naturskjønne Costa Rica

National Geographic opplevelsestur i Mellom-Amerika. 14 dager – Pris: fra 18.800kr
Costa Rica er et lite land, men det betyr ikke at det ikke kan by på mange eventyr

read more
Eksotiske Sri Lanka

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic opplevelsestur i Asia.
11 dager – Pris: fra 16.900kr
Sri Lanka byr på en herlig blanding av kulturskatter, naturopplevelser, et spennende dyreliv og vakre strender.

read more
Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic opplevelsestur i Afrika.
13 dager – Pris: fra 52.900
Det er få opplevelser som kan måle seg med å oppleve de fem store, også kjent som «the Big Five».

read more
Utforsk Thailand

Utforsk Thailand

National Geographic opplevelsestur i Asia.
15 dager – Pris: fra 22.900 kr
På denne 15-dagers turen til Thailand, opplever du høydepunktene i dette fantastiske landet.

read more
Opplev fargerike Marokko

Opplev fargerike Marokko

National Geographic opplevelsestur i Afrika.
15 dager – Pris: fra 20.900kr
Dette 15-dagers eventyret tar deg gjennom de mest utrolige kulturelle høydepunktene Marokko har å by på.

read more
Fascinerende Namibia

Fascinerende Namibia

National Geographic opplevelsestur i Afrika.
10 dager – Pris: fra 24.600,-
For kultur- og naturentusiaster som er ute etter en litt annerledes opplevelse garanterer vi at Namibia er stedet å dra.

read more
Ikoniske Peru

Ikoniske Peru

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 24.900kr
Hvis du vil utfordre deg selv med å vandre Inca Trail, eller lete etter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to ukers opplevelsesturen gjennom Peru perfekt for deg.

read more
Utforsk India og Nepal

Utforsk India og Nepal

National Geographic opplevelsestur i Asia
17 dager – Pris: fra 25.900 kr
På 17 fantastiske dager får du oppleve Nord-Indias berømte Golden Triangle

read more
Ekspedisjon til Patagonia

Ekspedisjon til Patagonia

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 37.500 kr
Opplev både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

read more