Select Page

Verdens største reisebyrå for eventyrlystne

Om STA Travel

PÅ STA Travel har vi vært på reiser og solgt eventyr siden 1979. Mer enn 35 år senere fortsetter vi å utforske verden.

STA Travel Norge har som mål å være landets største og beste spesialist på jorden rundt-, backpacking- og rundreiser. Våre reisespesialister har sett mye av verden og ønsker å dele sin kunnskap og erfaring med deg. Vi selger reiser og opplevelser til folk i alle aldre, men er du ung og/eller student kan vi by på de billigste og mest fleksible flybillettene på markedet.

STA Travel er ikke som andre reisebyråer. Vi tilbyr personlig rådgiving og skreddersyr en unik reise som passer til dine ønsker og behov. Fordi vi er globale, samarbeider vi med de beste flyselskapene og har gode avtaler med ulike leverandører innen landtransport, overnatting og opplevelsesturer.

Uansett hva du er ute etter, så hjelper vi deg – enten du er en adrenalin-junkie som leter etter neste kick eller om du er en student som ønsker rimelige studentbilletter. Vi er her for deg!

Hvorfor velge STA Travel

Det finnes utallige gode grunner til at du skal reise med oss!

  • Vi er de originale – våre eksklusive jorden rundt-billetter har sendt reisende rundt jorden i over 35 år.
  • «We know because we go» – vi er reisende, akkurat som deg. Finner du oss ikke på kontoret er vi ute og opplever verden, eller sitter på puben og planlegger neste reise.
  • Verdens ledende studentreisebyrå – vi er grunnen til at studenter ikke søker heltidsjobb – det er jo så billig å reise når man er student.
  • Superrimelige flybilletter – STA Travel har de beste jorden rundt-billettene for student og ungdom både på pris og fleksibilitet
  • Vi tar ansvar – «we dream big and think local», vi tilbyr opplevelser som ikke bare er autentiske, men også bærekraftige og ansvarsfulle

Kontakt en av våre reisekonsulenter så hjelper vi deg med planleggingen

Kontakt oss

Våre kunder

Målgruppen vår kan egentlig ikke defineres av alder. Vi hjelper alle, men ofte er du i alderen 18-30 år, student og veldig sulten på ditt livs reise.

Våre kunder reiser for å oppleve noe nytt, møte nye mennesker og lære om seg selv. De ønsker fleksibilitet, god service og er alltid gira på utfordringer.

Vi tror at reising er en unik måte å lære på. Å møte andre mennesker og kulturer ansikt til ansikt er den beste måten å bli kjent med verden og seg selv.

Vår styrke er personlig service og oppfølging som vil gjøre turen din til noe helt spesielt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med ditt livs opplevelse!

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.