Select Page

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Opplevelsestur i Afrika

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Kenya, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana, Namibia og Sør-Afrika – 40 dager

La deg imponere av verdens høyeste sanddyner, len deg tilbake i de uthulede mokoro-kanoene mens dere padler over Okavango-deltaet og møt det innfødte San-folket i Kalahariørkenen på denne episke opplevelsesturen i Afrika.

Reis gjennom nesten halve kontinentet fra Kenyas hovedstad Nairobi til Cape Town på den sørlige spissen av det Afrikanske kontinentet. Ta til deg nye kulturer, storslåtte landskap og livlige mennesker i syv av Afrikas mest spennende land.

Trucken vi kjører med byr på en spennende og billig måte å reise på slik at vi opplever regionens fengende kombinasjon av villmark og vibrerende byer på best mulig måte, samtidig som vi vil campe under Afrikas stjernefylte himmel. Du vil garantert komme hjem fra denne turen med en dypere forståelse av dette fantastiske kontinentet.

Reisefakta

Pris fra 42.900 kr
(fly t/r Norge ikke inkludert)

Prisen inkluderer:

 • Enkle hotell (4 netter), deltakende camping (30 netter), gjestehus (2 netter), bush camping (2netter) og hostell (1natt)
 • 38 frokoster, 31 lunsjer og 27 middager
 • Inngang til Fish River Canyon, Sossusvlei Dunes og Spitzkoppe
 • Inngang samt safari i Etosha, Serengeti National Park og Ngorongoro Crater
 • Guidet bytur i Swakopmund
 • Okavango Delta Bush Camping ekskursjon
 • Middag i lokale, tradisjonelle omgivelser
 • En kveld på en lokal pub
 • Guidet tur på en krydderfarm (Zanzibar)
 • 4-dagers Zanzibar ekskursjon
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise t/r Norge – Kenya/Sør-Afrika
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Høydepunkter:

 • Dra på safari i Serengeti og Etosha
 • Se Ngorongoro Krateret
 • Kritthvite strender og turkist hav på Zanzibar
 • Padle gjennom Okavangodelta
 • Møt San Bushmen i Kalahari ørkenen
 • Klatre på verdens høyeste sandyner
 • Besøk 7 ulike land og nyt mange mange flotte solnedganger
Kart: Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Klikk på kartet for å se større bilde

Dagsprogram

Dag 1: Nairobi

I dag starter eventyret! Ankomst til valgfri tid. Ankommer du tidlig, kan du bruke dagen på å utforske Nairobi, men vennligst kom tilbake til hotellet før gruppemøtet blir avholdt. Her vil du møte de andre gruppemedlemmene, samt reiselederne som vil gi dere info om den påtroppende turen.

Dag 2: Nairobi – Arusha
Serengeti

Serengeti

Dagen i dag blir en ren transportetappe der vi vender nesen mot Arusha i Tanzania. Er du klar for å få litt mer blekk i passet ditt?

Estimert reisetid:
Nairobi – Arusha: 10 timer

Dag 3: Arusha – Serengeti National Park

Etter frokost starter vi på vår 3-dagers ekskursjon til Serengeti National Park og Ngorongoro-krateret, to av Afrikas absolutt beste safariarenaer. Serengeti kan for mange regnes som selve grunnen til å reise til Afrika. Lad opp kameraet ditt, ta med deg kikkerten og dra ut på safari. Hold øynene åpne for sebra, gnu, løver, elefanter, bøfler, flodhester og mange andre spektakulære dyrearter.

Serengeti pleier å være mindre folksomt enn noen av de liknende områdene i Kenya så nyt naturen og de endeløse gresslettene så godt du kan. Dette blir et møte med Afrikas dyreliv på virkelig nært hold!

Estimert reisetid:
Arusha – Serengeti: 8 timer

Dag 4: Serengeti National Park – Ngorongoro
Ngorongoro-krateret er en av Afrikas beste safariarenaer

Ngorongoro-krateret er en av Afrikas beste safariarenaer

På morgenen i dag kan du velge mellom å bli med på en ny runde med safari eller ta en valgfri tur med luftballong. Dere driver en drøy time over Serengeti mens dere speider etter det rike dyrelivet fra oven. Ved landing venter en champagnefrokost.

På formiddagen kjører vi videre til Ngorongoro Conservation Area som er kjent for å være Afrikas beste område for å speide etter dyreliv grunnet den konstante tilførselen av vann i kraterbunnen. Utsikten fra kraterkanten er mildt sagt spektakulær, så hold øynene åpne når vi ankommer campen vår på ettermiddagen.

Estimert reisetid:
Serengeti National Park – Ngorongoro: 5 timer

Dag 5: Ngorongoro – Marangu

Vi begir oss ned i krateret på morgenen for å se det rike dyrelivet som dette området har å by på. Se etter sebraer, gaseller, bøfler og vortesvin. I myr- og skogområdene i krateret finnes neshorn, elefanter, bavianer og aper. Hold kameraet klart i tilfelle du ser løver og enslige leoparder som trasker over savannen. På formiddagen vinker vi farvel til dette fantastiske området og vender nesen tilbake igjen mot vår nye destinasjon, Marangu.

Estimert reisetid:
Ngorongoro – Marangu: 8 timer

Dag 6: Marangu – Dar es Salaam

Hold øynene åpne for Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell mens vi kjører i retning av Dar es Salaam. Her skal vi tilbringe en natt før vi reiser inn ut til paradis på jord – Zanzibar!

Estimert reisetid:
Overland truck Marangu – Dar es Salaam: 14 timer

Dag 7: Dar es Salaam – Nungwi

Vi hopper på fergen som tar oss over til Zanzibar. Ved ankomst til Stone Town blir vi transportert til Nungwi nord på øya, hvor kritthvite strender, palmesus og blått hav venter på oss.

Estimert reisetid:
Dar es Salaam – Nungwi: 3 timer

Dag 8: Nungwi
Nungwi

Nungwi

Dagen i dag er fri til disposisjon. Om du vil dykke, snorkle, slappe av på stranden eller kanskje ta en runde volleyball med lokalbefolkningen, er opp til deg!

Dag 9: Nungwi – Stone Town
Stone Town

Stone Town

I dag reiser vi tilbake igjen til Stone Town. På veien hit stopper vi ved en krydderplantasje hvor vi får ta del i en guidet tur. Et besøk på Zanzibar er ikke komplett før man har vært på en krydderplantasje. Sansene dine vil settes i høyspenn der du får smake og lukte på diverse spennende krydder som kardemomme, kanel, muskatnøtt, vaniljestang, sitrongress og andre eksotiske sorter. Det var også krydderplantasjene som startet den beryktede slavevirksomheten som Zanzibar er kjent for.

Tilbake igjen i Stone Town er mulighetene mange. Byen er som en liten labyrint med sine mange trange gater. Du har også mange butikker som selger tekstiler, suvenirer og andre typer håndverk her. Er du flink klarer du kanskje også å finne barndomshjemmet til selveste Freddie Mercury, som bodde her i sin spede barndom.

En anbefalt valgfri aktivitet er å ta en guidet tur i kirken som tidligere ble brukt som marked for slavehandel. Her vil du få et skremmende innblikk i hvordan mennesker tidligere ble solgt og brukt som arbeidskraft. På kvelden anbefales det å ta turen til det lokale kveldsmarkedet hvor du kan smake på flere smaksrike lokale spesialiteter.

Estimert reisetid:
Nungwi – Stone Town: 4 timer

Dag 10: Stone Town – Baobab Valley

På morgenen tar vi fergen tilbake igjen til fastlandet, før vi kjører videre inn i landet til Baobab Valley. Her vil vi slå leir ved bredden på Ruaha River, som ligger rett i utkanten av Udzwungwa Mountains National Park.

Estimert reisetid:
Stone Town – Baobab Valley: 8 timer

Dag 11: Baobab Valley

Dagen i dag blir en ren transportetappe der vi fortsetter innlands i retning Iringa. Vi har i dag muligheten til å stoppe ved Iringa Craft Centre hvor vi kan kjøpe suvenirer fra lokale kunstnere som lider av diverse funksjonshemninger.

Estimert reisetid:
Baobab Valley – Iringa: 5 timer

Dag 12: Iringa – Chitimba

I dag krysser vi grensen til Malawi før vi beveger oss ned mot nydelige Lake Malawi, populært kalt “The Lake Of Stars”, hvor vi skal tilbringe de neste dagene på to forskjellige steder. Her har vi muligheten til å slappe skikkelig av. Svøm i det krystallklare vannet, vandre langs den endeløse stranden, eller snorkle blant tropisk fisk. Mulighetene er mange. I kveld har vi mulighet til å dra på en lokal pub hvor den første runden spanderes av reiselederne!

Estimert reisetid:
Iringa – Chitimba: 9 timer

Dag 13: Chitimba – Kande Beach

Vi reiser videre til et annet nydelig område langs innsjøen, Kande Beach. Ettermiddagen i dag er fri til disposisjon.

Estimert reisetid:
Chitimba – Kande Beach: 5 timer

Dag 14: Kande Beach

Dagen i dag er til fri disposisjon. Du kan bli med på en valgfri snorkeltur til en liten nærliggende øy, hvor det også er mulig å fiske eller hoppe fra klipper. Eller så kan du bli med på en både interessant og spennende tur til den nærliggende landsbyen for å se på det lokale livet. Her kommer du garantert til å skaffe deg flere nye venner! Hvis ikke dette frister, kan du la timene forsvinne der du døser under solen.

Om kvelden vil vi få delta på en tradisjonell middag hos den lokale høvdingen, hvor det blir servert nydelig mat. Se ikke bort ifra at du også kommer til å vrikke litt på dansefoten sammen med både store og små.

Dag 15: Kande Beach – Senga Bay

Vi fortsetter langs innsjøen for vi ankommer vårt siste stoppested, Senga Bay. Dette blir vår siste natt i Malawi.

Estimert reisetid:
Kande Beach – Senga Bay: 5 timer

Dag 16: Senga Bay – Chipata

I dag krysser vi grensen inn til Zambia. Vårt neste stopp er Chipata, hovedstaden i den østlige provinsen. Chipata var tidligere kjent som Fort Jameson, og er et populært stoppested for reisende som skal videre til South Luangwa National Park.

Estimert reisetid:
Senga Bay – Chipata: 4 timer

Dag 17: Chipata – Lusaka

Len deg tilbake og nyt det zambiske landskapet mens vi beveger oss mot hovedstaden, Lusaka. Her vil vi bo på en privat farm 29 km utenfor Lusaka. Her kan du se både sebraer, bøfler samt andre dyr som befinner seg ved eller på gården. Et annet alternativ er å slappe av ved bassenget eller spille en runde biljard i baren.

Estimert reisetid:
Chipata – Lusaka: 10 timer

Dag 18: Lusaka – Livingstone

Vi fortsetter vår reise på tvers av Zambia, før vi kommer til Livingstone og et av turens absolutte høyd

Victoriafallene

Victoriafallene

epunkter. Her finnes nemlig en av verdens mest spektakulære attraksjoner – Victoria Falls. Vi vil ankomme på ettermiddagen, så et besøk ved fossen må mest sannsynlig vente til i morgen.

Estimert reisetid:
Lusaka – Livingstone: 7 timer

Dag 19: Livingstone

Dagen i dag er til fri disposisjon. Livingstone er en perfekt base for å se både naturskjønne områder samt ta del i noen særdeles spektakulære opplevelser.

Det er flere spennende valgfrie aktiviteter vi kan velge mellom mens vi er her. For å se helheten av Victoriafallene anbefales det å ta en helikoptertur over området. Her får du virkelig perspektiv på hvor stor denne fossen er.

Et annet spennende alternativ er å dra til selve fossen. Victoriafallene er et av naturens underverker og har et fall på hele 152,4 meter, noe som gjør at den genererer en dusj av vann som stiger mer enn 396 meter opp i været. Med andre ord, uansett hvor du står kommer du til å bli våt – veldig våt! Hvis det ikke er nok å se på fossen, kan du ved lavvannsesong bade i enten Devils Pool, eller Angels Armchair ved foten av fallene.

Du kan også hoppe om bord på et elvecruise som tar deg oppover Zambezi-floden. Her kan du nyte snacks, drinker, en livlig atmosfære og selvfølgelig den nydelige solnedgangen. Hvis du vil benytte elven til noe annet, kan du være med på rafting. Zambezi-elven er ansett av mange som en av de beste raftingelvene i verden. Her kommer du garantert til å kjenne adrenalinet pumpe!

For den aller tøffeste vil nok et strikkhopp ved Victoriafallene være toppen av kransekaken. Det buldrende
bruset fra fossen vil garantert overdøve skrikene dine der du befinner deg i fritt fall ned mot Zambezi. En opplevelse du sent kommer til å glemme!

Dag 20: Livingstone

Dagen i dag er til fri disposisjon. Gjør noen av aktivitetene du ikke rakk i går.

Dag 21: Livingstone

Dagen i dag er til fri disposisjon. Gjør noen av aktivitetene du ikke rakk i går.

Dag 22: Livingstone – Kasane

I dag går turen videre til Botswana. Vi krysser Zambezi med ferge, før vi begir oss inn i landet mot Kasane. Her vil vi slå leir rett utenfor Chobe National Park. På ettermiddagen har vi mulighet til å være med på en valgfri safari eller et solnedgangscruise på Chobe River. Her har vi muligheten til å se dyr som flodhest, krokodiller og elefanter i deres naturlige habitat.

Estimert reisetid:
Livingstone – Kasane: 3 timer

Dag 23: Kasane – Gweta

I dag reiser vi sørover fra Chobe National Park og videre til Gweta. Når regnet kommer til dette området, bringer det frem et yrende liv av fisker og reker. I det omkringliggende området finnes også antiloper, noe som tiltrekker et bredt spekter av rovdyr.

Estimert reisetid:
Kasane – Gweta: 7 timer

Dag 24: Gweta – Maun

I dag reiser vi videre til Maun hvor vi har muligheten til å være med på en valgfri flytur over Okavango-deltaet. Her vil vi få et spektakulært fugleperspektiv over området vi skal bevege oss inn i i morgen.

Estimert reisetid:
Gweta – Maun: 5 timer

Dag 25: Maun – Okavango Delta
Mokoro-kanoer i Okavango

Mokoro-kanoer i Okavango

Vi legger igjen mesteparten av bagasjen vår i Maun før vi starter på vår spennende ekskursjon inn i deltaet. Vi hopper om bord i Mokoro-kanoene, et tradisjonelt fremkomstmiddel laget av en uthulet trestamme. Disse vil ta oss dypt inn i verdens største innlandsdelta. Etter et par timer ankommer vi campen vår for natten. Her kan vi oppleve alt fra safari til kanoturer og fugletitting. På kvelden kan vi nyte den storslåtte stjernehimmelen og, ikke minst, ta en øl og synge sanger med lokalbefolkningen rundt bålet.

Estimert reisetid:
Maun – Okavango Delta: 2 timer

Dag 26: Okavango Delta – Ghanzi

På morgenen reiser vi ut av deltaet før vi fortsetter mot den vestlige delen av Botswana, til hjertet av Kalahariørkenen. Her får vi et innblikk i hvordan den lokale San-stammen tilpasset seg dette ugjestmilde området vi befinner oss i. Her har vi muligheten til å lære oss fascinerende overlevelsesteknikker av de innfødte, samt bli med på en valgfri fottur i ørkenen.

Estimert reisetid:
Okavango Delta – Ghanz: 9 timer

Dag 27: Ghanzi – Windhoek

Dagen i dag blir en ren transportetappe der vi beveger oss over grensen til Windhoek, hovedstaden i Namibia. Ettermiddagen er til fri disposisjon hvis man ønsker å utforske byen nærmere.

Estimert reisetid:
Ghanzi – Windhoek: 8 timer

Dag 28: Windhoek – Etosha National Park
Ørkenelefanter i Nord-Namibia

Ørkenelefanter i Nord-Namibia

I dag reiser vi videre fra hovedstaden til et Namibias mest spektakulære områder, Etosha National Park. Her har vi muligheten til å se et veldig variert dyreliv. Mer enn 100 forskjellige arter holder til i Etosha, inkludert løver, elefanter, giraffer, gnuer, sebraer, hyener og det utrydningstruede svarte neshornet. Det er også et fantastisk fugleliv her, så lad opp kameraet og gjør deg klar til safari! Hvis det er ønskelig kan du til og med bli med på en valgfri safari om kvelden/natten – en mildt sagt spektakulær opplevelse!

Estimert reisetid:
Windhoek – Etosha National Park: 6 timer

Dag 29: Etosha National Park

Vi tilbringer enda en dag på safari i denne flotte nasjonalparken.

Dag 30: Etosha National Park – Damaraland

Vi gjennomfører en morgensafari før vi begir oss videre ut på veien til vår neste destinasjon. Vi reiser gjennom nydelige ørkenlandskaper mot Skeleton Coast før vi ankommer campen vår utpå ettermiddagen.

Estimert reisetid:
Etosha National Park – Damaraland: 8 timer

Dag 31: Damaraland – Spitzkoppe
Spitzkoppe

Spitzkoppe

Vi reiser videre gjennom det uendelige ørkenlandskapet i Namibia før vi ankommer granittfjellet Spitzkoppe. Her har du muligheten til å utforske området til fots sammen med de andre i gruppen. Ikke glem å sjekke ut den fantastiske stjernehimmelen over området!

Estimert reisetid:
Damaraland – Spitzkoppe: 8 timer

Dag 32: Spitzkoppe – Swakopmund

Vi reiser videre gjennom ørkenen før vi ankommer Swakopmund, kystbyen som er omsvermet av ørken på alle kanter. Her kan vi utforske bakgatene og den lokale kulturen på en guidet tur. Vi vil lære mer om historien til byen, arkitekturen i området samt andre elementer som gjør at vi på en bedre måte forstår hvordan ting fungerer i denne byen. Vi har muligheten til å besøke kvinner fra den etniske gruppen Herero, i tillegg til å møte en dame som vil gi oss en «click» leksjon i det lokale Daman-språket. Avslutningsvis kan vi dra på en pub hvor vi har muligheten til å prøve den lokale delikatessen kalt «Shebeen», som er Mopaniormer akkompagnert av en lokal drink.

Estimert reisetid:
Spitzkoppe – Swakopmund: 7 timer

Dag 33: Swakopmund

Swakopmund er et av adrenalinhovedstedene i Afrika. Dagen i dag er til fri disposisjon. Om du kun vil slappe av eller få adrenalinet til å pumpe er opp til deg. Det som er sikkert er at du har mange spennende alternativer å velge mellom.

Du kan bli med på en guidet tur inn i ørkenen hvor en ekspert vil vise deg hvordan man overlever disse øde og ugjestmilde omgivelsene. Ha kameraet klart og hold øynene oppe for dyreliv!

En annen mulighet er å leie en firhjuling for å cruise innover sanddynene. Dette er en god blanding av adrenalinkick og flotte naturopplevelser. Å leie sandboard er også et populært alternativ. Her har du muligheten til å kaste deg nedover sanddynene enten med hodet først, eller stående som en ekte surfer.

Et siste alternativ er å hoppe i fallskjerm. Her vil du få nydelig utsikt utover ørkenen som strekker seg så langt øyet kan se, før du lander på stranden. En virkelig spektakulær opplevelse!

Dag 34: Swakopmund – Namib Desert

Vi reiser videre fra Swakopmund før vi ankommer campen på ettermiddagen. Her vil vi bo på en privat farm i utkanten av ørkenen. Her har vi muligheten til å være med på en valgfri guidet tur med en lokal ekspert som vil fortelle om ørkenens mange mysterier.

Vi vil også gjennomføre et stopp ved Sesriem Canyon, et lite dalføre i området. Her renner Tsauchab-elven gjennom en gang hvert femte til tiende år. Dette skaper de nærliggende saltområdene ved Sossusvlei.

Estimert reisetid:
Swakopmund – Namib Desert: 7 timer

Dag 35: Namib Desert
Namib Desert

Namib Desert

Vi reiser tidlig til campen vår ved Sossusvlei, hvor de ruvende sanddynene utgjør selve inngangsporten til Namib Desert. Her vil du virkelig føle at du er midt i ingenmannsland. Ettermiddagen kan anvendes til å utforske dette fantastisk bisarre området. Du har også muligheten til å klatre opp Dune 45 på senere på dagen. Klarer du å karre deg opp i tide vil du bli belønnet med en fantastisk solnedgang hvor ørkenen virkelig kommer til live! Spektakulært!

Estimert reisetid:
Namib Desert – Sossusvlei: 2 timer

Dag 36: Namib Desert – Fish River Canyon

Vi reiser videre til Fish River Canyon, det største dalføret i Afrika, og det nest største i verden. Vi tilbringer litt tid her for å ta inn inntrykkene fra det majestetiske området, samt få med oss den fantastiske solnedgangen fra kanten på dalen. Vi har dessverre ikke mulighet til å bevege oss ned i dalføret.

Estimert reisetid:
Namib Desert – Fish River Canyon: 9 timer

Dag 37: Fish River Canyon – Orange River

I dag krysser vi grensen til vårt siste land, Sør-Afrika. Vi slår leir ved elvebredden til Orange River. På ettermiddagen har du muligheten til å ta en svømmetur, slappe av, eller til og med være med på en kanotur på elven.

Estimert reisetid:
Fish River Canyon – Orange River: 5 timer

Dag 38: Orange River – Cederberg

Vi reiser videre sørover gjennom Western Cape til Cederberg Mountains, hvor vi vil campe på en lokal farm. Utforsk området, smak på lokal vin eller bare len deg tilbake og nyt den dramatiske naturen.

Estimert reisetid:
Overland Truck Orange River – Cederberg: 6 timer

Dag 39: Cederberg – Cape Town
Cape Town med Table Mountain i bakgrunnen

Cape Town med Table Mountain i bakgrunnen

I dag ankommer vi Cape Town, vår siste destinasjon på denne fantastiske opplevelsesturen. I denne livlige byen er det masse forskjellig å gjøre. Besøk Robben Island, Table Mountain eller Victoria & Albert Waterfront.

Estimert reisetid:
Cederberg – Cape Town: 5 timer

Dag 40: Cape Town

Turen avsluttes i dag. Avreise til valgfri tid. Hvis du ønsker å utvide eventyret ditt kan reiselederen din hjelpe deg med å planlegge turen videre.

Bilder

Sjiraff i Serengeti.
De mektige Victoria Falls på grensen mellom Zambia og Zimbabwe.
Kano i Okavango Delta.
Beach shack på Zanzibar.
Sanddyner i Namibia.

Mer informasjon om turen

Reisetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er bare ung en gang. Turene er fartsfylte og fulle med spennende destinasjoner som er designet for deg i alderen 18-39.

Fysisk utfordring: Average
Noen turer inkluder lett vandring, sykling, rafting eller kajakkpadling i tillegg til vanlige gåturer

Servicenivå: Camping

  Camping de fleste nettene med noen hotellopphold. Rimelig offentlig og privat transport

Antall deltakere
Maks 16, gjennomsnittlig 12.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Serengeti, Falls & Cape Town Adventure?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Synne Christensen

Reisespesialist

synne@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Flere opplevelsesreiser i Afrika

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Afrika!

Rwanda og Uganda – Gorillaens rike

Rwanda og Uganda – Gorillaens rike

National Geographic opplevelsestur i Afrika.
12 dager – Pris: fra 49.700 kr
Gjennom skogene i Rwanda og Uganda sporer vi gorillaer, sjimpanser, gullmarekatter (aper) og annet dyreliv.

read more
Madagaskars høydepunkter

Madagaskars høydepunkter

Opplevelsesreise i Afrika
14 dager – Pris: fra 15.800 kr
Fantastiske Madagaskar er ulikt det aller meste, med et helt unikt dyre- og planteliv. Her finnes søte lemurer, mektige baobab-trær og fargerike kameleoner.

read more
Mystiske Etiopia

Mystiske Etiopia

Opplevelsestur i Afrika.
10 dager – Pris: fra 18.900 kr
Utforsk det dramatiske landskapet og et mangfold av kulturer på denne spennende 10-dagers opplevelsesreisen.

read more
Kruger to Cape Town

Kruger to Cape Town

Opplevelsesreise i Afrika
19 dager – fra 8.900 kr
Denne campingturen tar deg fra Johannesburg til Cape Town via Swaziland og Garden Route.

read more
18 day South Africa Tour

18 day South Africa Tour

Opplevelsesreise i Afrika
18 dager – fra 15.780 kr
Et spektakulært landskap, spennende dyreliv og varierte kulturer venter deg på denne turen som tar deg fra Johannesburg til Cape Town.

read more
Mount Kilimanjaro Trek

Mount Kilimanjaro Trek

Opplevelsesreise i Afrika
8 dager – fra 16.450 kr
Klar for å erobre Afrikas tak? Denne turen tar deg med til toppen av Mount Kilimanjaro.

read more
12 Day Uganda Tour

12 Day Uganda Tour

Opplevelsesreise i Afrika
12 dager – fra 15.550 kr
Denne rundreisen inkluderer blant annet en fottur i urskogen på leting etter gorillaer og sjimpanser.

read more
24 Day Southern Circle Tour

24 Day Southern Circle Tour

Opplevelsesreise i Afrika
24 dager – fra 21.600 kr
Denne rundturen tar deg med til Sør-Afrika, Botswana, Zambia, Malawi, Mosambik og Zimbabwe.

read more
East Africa Overland

East Africa Overland

Opplevelsesreise i Afrika
21 dager – fra 28.900 kr
Opplev gorillaer i Uganda, “The Big 5” i Serengeti og strandliv på Zanzibar på denne spennende opplevelsesturen.

read more
5 day Kruger Park Tour

5 day Kruger Park Tour

Opplevelsesreise i Afrika
5 dager – fra 4.900 kr
Opplevelsestur med start og slutt i Johannesburg som tar deg med på safari til Kruger National Park.

read more
Dunes, Deltas & Falls

Dunes, Deltas & Falls

Opplevelsesreise i Afrika
21 dager – fra 17.890 kr
Denne opplevelsesturen lar deg sjekke ut Victoriafallene før reisen går gjennom Botswana og Namibia og videre helt ned til Cape Town.

read more