Select Page

Japan Unrivalled

Opplevelsestur i Asia

Japan Unrivalled

13 dager fra Tokyo til Osaka

Tokyo, Hakone, Takayama, Hiroshima, Kyoto, Wakayama og Osaka.

Si Konnichiwa til sushiens, samuraienes og sakens hjemland. Dette er vår nye sexy destinasjon – fantastiske Japan!

Med de kuleste byene og de beste prisene må du lete lenge for å finne en tur som kan by på noe lignende. Vi hjelper deg med å oppleve alt du ønsker deg, fra templer & teppanyakier til geishaer og fantastiske hager – dette er DEN turen du bør ha i reisedagboken din!

Reisefakta

Pris fra kr. 35.500,-

Prisen inkluderer:

 • 10 netter på hotell, 2 netter på Contiki special stopovers
 • Guidede turer i alle storbyene samt orienteringsturer på andre destinasjoner
 • Moderne transport i form av busser eller tog med air-condition
 • Erfaren reiseleder
 • Besøk på fem verdensarvsteder
 • Se Imperial Palace, Asakusa Sensoji Temple, Nakamise Street, Meiji Jingu Shrine, Harajuku & Shibuya Street
 • 14 måltider: 12 frokoster og to tre-retters middager

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise t/r Norge – Japan
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Høydepunkter:

 • Se alle av Japans hot spot og noen mindre kjente perler
 • Buddhistisk morgen seremoni
 • Spis «black eggs» for å forlenge livet ditt med 7 år
 • Opplev Tsukiji Fish Markets
 • Lade opp batteriene på Hot Spring Onsen
 • Reis med bullet trains
Kart: Japan unrivalled

Klikk på kartet for å se større bilde

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Tokyo
Vakre Imperial Palace i Tokyo

Vakre Imperial Palace i Tokyo

Velkommen til en virkelig storby, velkommen til Tokyo! Med 3 netter her har vi masse tid til å utforske de mange severdighetene, byens mange kriker og kroker samt shoppe oss i hjel.

Sjekk inn på hotellet og la eventyret begynne i denne byen som oser av historie, kultur og moderne teknologi, for ikke å glemme sake, sushi og samuraier! I kveld vil du møte reiselederen din og de andre gruppemedlemmene før dere begir dere ut i natten for en første kveld sammen.

Dag 2: Tokyo
Asakusa Senso-Ji tempelet i Tokyo.

Asakusa Senso-Ji tempelet i Tokyo.

Vi dykker rett inn i denne fascinerende byen med en lokal guide så vi får med oss de viktigste høydepunktene, inkludert de mange monumentene og templene. Vi vil se hjemmet til Keiseren av Japan og nydelige Imperial Palace, som er plassert innenfor en 3 km lang hage fullspekket av små innsjøer og flotte blomsterdekorasjoner. Her vil du få et spennende innblikk i historien til stedet.

Deretter vil vi besøke Asakusa Senso-Ji, Tokyos eldste og mest ikoniske buddhistiske tempel. Etter at det ble bombet og gjenoppbygd, har dette templet stått som et tegn på gjenfødelse for japanerne.

Hold kameraet klart mens vi går nedover Nakamise Street, en av de eldste shoppinggatene i Tokyo som dateres tilbake til 1500-tallet! Her kan du kjøpe suvenirer til de kjære der hjemme, og havne midt i den travle atmosfæren som utspiller seg mellom turister og lokale.

Med så mye å se å gjøre i denne byen er det fortsatt masse ting igjen på lista vår. Vi besøker byens største kapell, Meiji Jingu, før vi besøker Harajuku, sentrum for mote og ungdomskultur. Denne bydelen summer av kule vibber og sprø mote du bare må oppleve. En tur til Tokyo vil heller ikke være det samme uten et besøk ved verdens travleste gatekryss – Shibuya Street. Denne fasjonable bydelen er et must for alle som besøker Tokyo.

Dag 3: Tokyo
Metropolitan Government Building i Tokyo

Metropolitan Government Building i Tokyo

Stå opp, spis en kjapp frokost og utnytt dagen som er til fri disposisjon. Du kan velge å slappe av, eller bli med på en virkelig tradisjonell japansk opplevelse – bading i varme kilder. Mange ser på dette som et must å gjennomføre når man er i Japan. Med andre ord, en perfekt måte å roe ned kroppen på etter en utmattende gårsdag med utforsking. Disse varme kildene er derimot ikke for de beskjedne!

Ettermiddagen kan du anvende slik du vil. Har du fortsatt krefter igjen, kan du fortsette å utforske byen i eget tempo – det er fortsatt masse igjen å se! Noen spennende alternativer er å besøke Tokyos aller beste shoppingområder, spise seg mett på gatemat eller slappe av i en av byens mange botaniske hager.

Du kan også ta turen til Tokyo Metropolitan Government Building med sin slående arkitektur. Bygningen er hele 243 meter høy, og med en observasjonsetasje på 202 meter er dette det perfekte stedet for å få panoramautsikt utover byen. Fun fact: Dette var byens høyeste bygning inntil Midtown Tower ble bygget i 2007.

Om kvelden har vi muligheten til å spise middag på den unike Robot Restaurant.

Dag 4: Tokyo til Hakone

Benytt den siste morgenen i Tokyo til å dra på et av de mange museene eller kunstgalleriene, eller ta turen til Tokyo Sky Tree hvor du vil bli få hakeslipp av det spektakulære bylandskapet fra observasjonsdekket på 634 meter. Du har også muligheten til å utvikle kokkekunstene dine på et Sushikurs, som også inkluderer en guidet tur på det verdenskjente Tsukiji fiskemarkedet.

Etter lunsj vinker vi farvel til fantastiske Tokyo før vi vender nesen sørover mot Hakone. Her kan du ta inn over deg noen av Japans mest spektakulære severdigheter fra The Hakone Ropeway.

Kvelden og natten vil tilbringes på et japansk gjestehus hvor en velsmakende tradisjonell middag er inkludert. En kveld du sent vil glemme!

Dag 5: Hakone til Takayama

Vi fortsetter videre til Takayama via Matsumoto. Matsumoto er lokalisert i den sørlige enden av en lang dal som ligger mellom toppene på de Japanske alpene, og har en lang og rik historie. Reiselederen din vil informere deg om alt du trenger å vite om dette fascinerende området. Vi bruker en hel dag på å utforske området sammen med vår lokale guide, som vil gi deg masse spennende innsikt og historikk, spesielt angående de mange slottene som befinner seg her.

Det neste på listen er Hida Folk Village hvor vi vil få se flere titalls velbevarte tradisjonelle hus og bygninger, som gir oss et unikt utsiktsvindu til hvordan livet utartet seg her i gamle dager. Deretter fortsetter eventyret vårt i Takayama.

Dag 6: Takayama

På morgenen starter vi med en guidet fottur. Vår guide vil gi oss et tydelig innblikk i denne tradisjonelle japanske byen, inklusive den nydelig bevarte gamlebyen og de autentiske Edo bygningene. Langs veien kan du plukke opp noen lokale delikatesser eller gaver til familien på morgenmarkedet. Her kan du også se rester av Jinyahus som er restaurert til sin tidligere prakt fra 1600-tallet.

Ettermiddagen er fri til disposisjon til å utforske Takayama. Du kan utforske den flotte naturen i området, eller leie en sykkel og tråkke deg gjennom landsbyen samtidig som du følger med på det dagligdagse livet. Hvis dette ikke er din greie, kan du nyte et tradisjonelt japansk fotbad i hotellets varme kilder.

Vi har også valget med å runde av dagen med en middag som garantert vil gi deg vann i munnen! Japan er viden kjent for sin gode Wagyu biff. Gled deg, dette er en fantastisk kulinarisk opplevelse!

Dag 7: Takayama til Hiroshima

Vi reiser videre til vår neste destinasjon med det berømte japanske toget «The Bullet Train»! Disse togene kan kjøre opp mot 320 km i timen, så de som er glad i fart og spenning kommer garantert til å kose seg her.

Når vi ankommer Hiroshima, har du ettermiddagen til fri disposisjon for å utforske denne verdenskjente byen som ble truffet av verdens første atombombe under 2. verdenskrig.

Dag 8: Hiroshima
Miyajima Shrine utenfor Hiroshima. Foto: Adulsak Srithilah

Miyajima Shrine utenfor Hiroshima. Foto: Adulsak Srithilah

Start dagen med en fergetur over til Miyajima Island, hvor du kan iaktta det nydelige landskapet, det tradisjonelle japanske inngangspartiet ved kapellet samt øyas kjente og kjempesøte beboere – miniatyrhjortene. Alt dette foregår på veien til fantastiske hellige stedet Itsukushima. Om ettermiddagen kan du besøke Peace Memorial Museum, der du kan utforske de individuelle historiene fra den forferdelige hendelsen 6. August 1945, og fordype deg i hvilken innvirkning denne grusomme handlingen hadde på byen.

Senere har du muligheten til å utforske byen på egenhånd og grave enda dypere i Hiroshima sin historie, eller nyte noen av de mange severdighetene byen har å by på. Din reiseleder kan gi deg tips om hva som er verdt å se.

Om kvelden kan du velge å bli med på en tradisjonell Teppanyaki-middag, der du kan slappe av med sammen med gruppen, samtidig som dere følger med på kokkene som viser dere sine grillkunster!

Dag 9: Hiroshima til Kyoto
Golden Pavillion Temple i Kyoto

Golden Pavillion Temple i Kyoto

Etter frokost er det avgårde til vårt neste stoppested, Kyoto! Ved ankomst vil vi hoppe rett ut i det og få se severdigheter som templer, nydelige hager, fargerike kapeller og de verdenskjente geishaene. Vi får se den imponerende Kinkakuji Golden Pavilion, den hellige Heian Jingu Shrine og Gion Area (hvor Geishaene befinner seg, så ha kameraet klart!).

Senere har du kvelden til disposisjon og kan utforske Kyoto som du selv vil. Smak på noen lokale herligheter i Shirakawa-området eller opplev det vibrerende utelivet som Kyoto er kjent for.

Dag 10: Kyoto
Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Med en full dag her, er det bare å dykke ned i denne fantastiske byen først som sist. Vi har dekket de absolutt viktigste severdighetene! Vi får se Fushimi Inari Shrine med sine fargerike torii-innganger som leder deg opp til fjellet. Vi vil lære hvordan tradisjonell risvin blir produsert ved Sake Making Museum, før vi får oppleve den gammeldagse Shogun-livsstilen på Nijo Castle – et must!

Senere reiser vi til Nara, Japans første hovedstad, som er fylt med historiske skatter og kulturminner. Her kan vi også se Nara Todaiji Temple og Deer Park med sine gigantiske Buddhaer i bronse, samt verdens største bygning i tre – The Kasuga Shrine – som er dedikert til å beskytte byen.

Dag 11: Kyoto til Wakayama

Nyt en hel morgen hvor du kan oppleve det siste av Kyoto før vi hopper på toget og reiser videre til Wakayama, en landsby ved Koya-fjellet som er kjent som hovedkvarteret for den buddhistiske Koyasan-sekten.

I kveld vil dere få enda en uforglemmelig opplevelse når vi overnatter på et lokalt gjestehus og får gleden av å nyte et tradisjonsrikt buddhistisk måltid.

Dag 12: Wakayama til Osaka

Stå opp og bli med på en tradisjonell Buddhistisk seremoni. Deretter vil en lokal guide gi oss en guidet tur i området og gi en grundig innføring i kulturen og historikken til stedet.

Om ettermiddagen er det klart for avreise til vårt siste stopp på vårt japanske eventyr, Osaka. Her har du tid til å utforske byen på egenhånd før kvelden tilbringes på en siste middag med gruppen, samt en opplevelse som er ansett som et must når man først er i Japan – karaoke!

Dag 13: Avreise Osaka

Turen vår avsluttes etter frokost, så si farvel til de nye vennene dine og reiselederen før vi spres for alle vinder!

Bilder

Golden Pavillion Temple i Kyoto.

Vakre Imperial Palace i Tokyo

Asakusa Senso-Ji tempelet i Tokyo.

Metropolitan Government Building i Tokyo

Miyajima Shrine utenfor Hiroshima. Foto: Adulsak Srithilah

Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Mer informasjon om turen

Reisetype: In-depth explorer
Live like a local.

Aldersgruppe: 18-35 år

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Japan Unrivalled?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Eirik Bekkevar Nilsen

Reisespesialist

eirik@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Flere opplevelsesreiser i Asia

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Asia!

Thai Intro

Opplevelsestur i Asia
9 dager – fra 5.800 kr
Thai Intro er en unik måte å oppleve Thailand på

read more

Bali intro

Opplevelsestur i Asia
9 dager – fra 5.800 kr
Bali intro er den mest fantastiske måten å oppleve Bali på.

read more

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Opplevelsesreise i Asia
Maldivene – 5 dager fra 3.400 kr
Ønsker du litt mer indre ro sammen med din surfeopplevelse, men ikke akkurat de stille yoga resortene? Nå kan du kombinere surfecamp med daglige yogaøkter.

read more

Sri Lanka on a shoestring

Opplevelsesreise i Aaia
12 dager – Pris: fra 8.900 kr
På denne 12-dagersturen opplever du den sørlige halvdelen av Sri Lanka, som lenge har vært en drøm for backpackere som elsker kultur.

read more

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Opplevelsesreise i Aaia
14 dager – Pris: fra 11.800 kr
Kom deg til Kina for en helt eventyrlig reise! I løpet disse to ukene hvor du besøker mange av landets hovedattraksjoner vil du bli kjent med et land som du garantert kommer til å savne i mange år etter besøket ditt.

read more

Utforsk India og Nepal

National Geographic opplevelsestur i Asia
17 dager – Pris: fra 25.900 kr
På 17 fantastiske dager får du oppleve Nord-Indias berømte Golden Triangle

read more

Vietnam Experience

Opplevelsesreise i Asia
12 dager – fra 12.900 kr
Med gylne templer, turkist vann, gule rismarker og farget silke, så er Vietnam en eksplosjon av farger.

read more

Annapurna Circuit Trek

Opplevelsesreise i Asia
18 dager – fra 12.300 kr
Et utfordrende, men magisk fjelleventyr. Denne trekkingturen tar deg med til Annapurna-regionen i Nepal.

read more

Kolkata to Goa by Rail

Opplevelsesreise i Asia
24 dager – fra 17.900 kr
Hopp på toget og opplev India på denne opplevelsesturen som tar deg fra Kolkata til Goa.

read more

PADI Dykkerkurs – Thailand

Opplevelsesreise i Asia
4 dager – fra 3.900 kr
Denne dykkerpakken på Koh Tao vil gi deg alt du trenger for å fullføre ditt «underwater passport».

read more

Vietnam on a Shoestring

Opplevelsesreise i Asia
12 dager – fra 6.400 kr
Fra kaotiske Ho Chi Minh City til sjarmerende Hoi An, Hue, og Halong Bay – denne turen har noe for alle.

read more

Cultural Sri Lanka

Opplevelsesreise i Asia
14 dager – fra 9.000 kr
Opplev flotte farger, mangfoldige kulturer og svaiende palmer denne opplevelsesturen fra Negombo til Colombo.

read more

Everest Base Camp Trek

Opplevelsesreise i Asia
15 dager – fra 9.700 kr
Denne trekkingturen tar deg helt opp til Everest Base Camp på 5300 meters høyde.

read more

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Opplevelsesreise i Asia
28 dager – fra 21.000 kr
På denne reisen opplever du Thailand, Malaysia, Singapore og Indonesia, før turen avsluttes på en strand på Bali.

read more

Nyhetsbrev fra STA Travel

Vær den første som mottar kampanjetilbud og eventyrlige reisetips fra hele verden

close-link