Select Page

Thai Intro

Opplevelsestur i Asia

 

Thai Intro

Bangkok til Koh Phangan – 9 dager

Thai Intro er en unik måte å oppleve Thailand på.

Denne fantastiske gruppeturen inkluderer det beste av Bangkok, de sydlige øyene, samt utrolige Khao Sok Nasjonalpark. Dra på oppdagelsesferd i ville Bangkok med både Tuk-Tuk og båt, besøk gamle templer, lær og lage ordentlig thaimat, overnatt i flytende bungalower midt i regnskogen, se tropiske øyer, bad ved fossefall, opplev elefanter i jungelen, få thaimassasje, fest hele natten på “Full Moon Party”, samt mye, mye mer!

Reisefakta

Pris fra kr. 6.900,- per person

Prisen inkluderer:

 • Flyplass transfer
 • 2 netter på Bangkok guesthouse, 1 natt på nattog, 1 natt i floating bungalow, 4 netter ved stranden
 • 1 frokost, 3 lunsj og 2 middager
 • Reiseleder
 • Bangkok River Cruise
 • Tempelbesøk
 • Matlagingskurs
 • Tubing
 • Longtailbåttur til strender og fossefall
 • Snorkling
 • Møte med en elefant
 • Thai massasje
 • Avskjedsmiddag
 • Beach Party
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Norge – Thailand
 • Måltider som ikke står beskrevet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Reiseforsikring
 • Reisevaksinasjoner
 • Tips til guider og sjåfører

Høydepunkter:

 • Bangkok
 • Khao Sok National Park
 • Kajakk, Bamboo Rafting & Tubing
 • Thai Cooking Class
 • Båtturer
 • Snorkling og fossefall
 • Muay Thai Boxing eller Yoga
 • Beach Party!

Dagsprogram

Turen har avgang flere ganger i måneden året rundt.

Dag 1: Ankomst Bangkok

Du vil bli hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt som ligger i nærheten av det kjente backpacker-området Khao San Road. Her kan du slappe av litt etter en lang flytur, møte de andre fra gruppen din eller ta deg en tur ut i Bangkoks gater.

Dag 2: Elvecruise og templer

Start dagen tidlig med et avslappende elvecruise gjennom hjertet av Bangkok. På båtturen vil du møte både guiden din samt de andre fra gruppen. Deretter vil vi besøke gamle templer, før vi blir kjørt gjennom Bangkok sine ville gater med Tuk-Tuk til et av de mange markedene i byen.
På kvelden er det felles middag.

Dag 3: Thailandsk matlagingskurs

I dag er tiden inne for å lære mer om det thailandske kjøkken. Lekre smaker og dufter fra det thailandske kjøkken vil utfordre sansene dine der du får førstehåndskunnskap om hvordan man lager noen av landets mest populære retter. Om kvelden bærer det videre til vårt neste eventyr. Vi vinker farvel til Bangkok og hopper på nattoget hvor natten tilbringes.

Dag 4: Khao Sok Nasjonalpark

Etter at togturen er ferdig hopper vi opp i spesialbygde longtailbåter som snirkler seg innover elveleiet, mellom kalksteinskløfter, til ferskvannsjøen vi skal bo ved. Hjemmet vårt for natten er i flytende bungalower. Bruk dagen på en kajakktur eller tubing mens du speider etter de mange apene som bor i nasjonalparken.

Dag 5: Ferge til Ko Pha Ngan

Neste stopp på reisen er i det tropiske paradiset Ko Pha Ngan – hjem til den verdensberømte festen Full Moon Party. Her bor vi i bungalower ved stranden, så det er bare å nyte resten av dagen her. Alternativt kan du ta deg en dagstur rundt øya. På kvelden er det mulig å stifte bekjentskap med øyas uteliv, som oftest er sentrert rundt stranden.

Dag 6: Avslapping og thaimassasje

En perfekt dag venter. Enten kan du slappe av ved bassenget eller på stranden. I dag har du også muligheten til å ta en thaimassasje. Utnytt kvelden til å smake på lokale thailandske delikatesser.

Dag 7: Strand, snorkling og fossefall

Opplev fantastiske Ko Pha Ngan der vi seiler avsted med longtailbåter til noen av øyas mest spektakulære strender. Her kan vi snorkle rundt i det krystallklare vannet. Vi har også mulighet til å være med på en kort fottur gjennom jungelen for å bade ved et fossefall.

Dag 8: Muay Thai Boksing eller Yoga. Avskjedsmiddag og Beach Party

Opplev livet på øya fra sin beste side. Svøm eller snorkle rundt Ko Pha Ngans kyst på en ny båttur, lær deg kunsten ved Muay Thai boksing, forsøk deg på yoga, eller bruk dagen til å jobbe på brunfargen din. På kvelden er det store sjanser for at vi tar oss en fest.

Dag 9:

I dag er det tid for avskjed. Si farvel til gruppen og guiden din. Du kan selvfølgelig velge å bli lenger på Ko Pha Ngan, reise hjem eller fortsette turen videre med dine nye venner.

Bilder

Marked i Bangkok
Royal Palace Bangkok
Khao Sok
Tuk Tuk i Bangkok
Solnedgang
Opplev øylivet

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Thai Intro?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Synne Christensen

Reisespesialist

synne@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Bali intro

Bali intro

Opplevelsestur i Asia Bali intro er den mest fantastiske måten å oppleve Bali på.
read more
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Opplevelsesreise i Asia Maldivene – 5 dager fra 3.400 kr Ønsker du litt mer indre ro sammen med din surfeopplevelse, men ikke akkurat de stille yoga resortene? Nå kan du kombinere surfecamp med daglige yogaøkter.
read more
Sri Lanka on a shoestring

Sri Lanka on a shoestring

Opplevelsesreise i Aaia 12 dager - Pris: fra 8.900 kr På denne 12-dagersturen opplever du den sørlige halvdelen av Sri Lanka, som lenge har vært en drøm for backpackere som elsker kultur.
read more
Beijing to Hong Kong on a shoestring

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Opplevelsesreise i Aaia 14 dager - Pris: fra 11.800 kr Kom deg til Kina for en helt eventyrlig reise! I løpet disse to ukene hvor du besøker mange av landets hovedattraksjoner vil du bli kjent med et land som du garantert kommer til å savne i mange år etter besøket ditt.
read more
Utforsk India og Nepal

Utforsk India og Nepal

National Geographic opplevelsestur i Asia 17 dager - Pris: fra 25.900 kr På 17 fantastiske dager får du oppleve Nord-Indias berømte Golden Triangle
read more
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Opplevelsesreise i Asia 12 dager - fra 12.900 kr Med gylne templer, turkist vann, gule rismarker og farget silke, så er Vietnam en eksplosjon av farger.
read more
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Opplevelsesreise i Asia 18 dager - fra 12.300 kr Et utfordrende, men magisk fjelleventyr. Denne trekkingturen tar deg med til Annapurna-regionen i Nepal.
read more
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Opplevelsesreise i Asia 24 dager - fra 17.900 kr Hopp på toget og opplev India på denne opplevelsesturen som tar deg fra Kolkata til Goa.
read more
PADI Dykkerkurs – Thailand

PADI Dykkerkurs – Thailand

Opplevelsesreise i Asia 4 dager - fra 3.900 kr Denne dykkerpakken på Koh Tao vil gi deg alt du trenger for å fullføre ditt «underwater passport».
read more
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Opplevelsesreise i Asia 15 dager - fra 9.700 kr Denne trekkingturen tar deg helt opp til Everest Base Camp på 5300 meters høyde.
read more
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Opplevelsesreise i Asia 12 dager - fra 6.400 kr Fra kaotiske Ho Chi Minh City til sjarmerende Hoi An, Hue, og Halong Bay – denne turen har noe for alle.
read more
Opplev Sri Lanka

Opplev Sri Lanka

Opplev Sri Lanka 14 dager - fra 13.700 kr Opplev de flotte fargene, mangfoldige kulturer og svaiende palmer i denne tropiske juvelen på denne 14 dagers turen som er designet for å tilfredsstille.
read more
Bangkok to Kuta on a Shoestring

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Opplevelsesreise i Asia 28 dager - fra 21.000 kr På denne reisen opplever du Thailand, Malaysia, Singapore og Indonesia, før turen avsluttes på en strand på Bali.
read more