Select Page

Amazon Negro River Cruise

Opplevelsestur i Sør-Amerika

Amazon Negro River Cruise

Brasil – 4 dager

Ønsker du å trekke deg tilbake for å leve det rolige liv? Unn deg 4 dager om bord denne elvebåten på Amazonas der du cruiser oppover de forskjellige vassdragene.

Kom tett på eksotiske fugler, krokodiller og landsbyer. Er du heldig kan det hende at du til og med får svømme med noen rosa elvedelfiner.

Reisefakta

Pris per person: fra kr. 8.500,- når 2 reiser sammen

Prisen inkluderer:

 • Velkomstdrink ved Tropical Hotel ved introduksjonsmøte.
 • Transport fra hotellet til båten.
 • Overnatting i 4 dager/3 netter
 • Aktiviteter som er listet opp i reiseplanen.
 • Alle måltider.
 • Engelsktalende guide
 • Turer og service som forklart i programmet.
 • Pick up og Drop off ved havnen i Manaus

Prisen inkluderer ikke:

 • Transfer tilbake til hotellet
 • Drikke, utenom velkomstdrinken
 • Lommepenger
 • Tips
 • Reiseforsikring

Dagsprogram

Dag 1
Båten

Båten

Turen starter i lobbyen på Tropical Hotel klokken 14.00. (Ikke vær sen!) Etter du har overlevert voucheren din og gjennomført den første praten med dine reisekompanjonger vil mannskapet geleide dere ned til havnen hvor turen starter. Om bord på båten får dere velkomstdrinken deres samtidig som nesen vendes oppover Amazonas. Du vil også få informasjon om hvor dere skal de neste dagene, fasilitetene om bord samt hvilke dyr dere potensielt kan møte i løpet av turen.

Etter en liten matbit vil dere lære mer om Amazonas samtidig som vi sakte men sikkert beveger oss oppover elven. Før middag anbefales det å smake på Caipirinha, nasjonaldrinken til Brasil. Senere på kvelden vil vi utforske elvebreddene med kraftige lyskastere hvor du kan se både krokodiller, slanger, rotter, dovendyr, frosker samt mange, mange flere dyr som titter frem på nattestid.

Dag 2

I dag er det opp for å utforske elvebreddene i kano. På denne tiden av døgnet vil halvparten av verdens fuglepopulasjon rote rundt i jakt etter frokost så hold øynene åpne for både Papegøyer og Tukaner. Vel tilbake på båten vil frokosten bli servert før vi igjen stiger av for en tur inn i den tette, altoppslukende jungelen. Her vil du lære masse om planter og dyr som alle kaller Amazonas for sitt hjem. På formiddagen har du tiden til din egen disposisjon, så ønsker du å ta en blund eller duppe deg i elven er valget ditt. Etter en avslappende lunsj vil ettermiddagen bli brukt til å navigere seg gjennom Anavilhanas National Park – en av verdens største ferskvannsskjærgårder hvor labyrintene av vassdrag mildt sagt er spektakulær. Senere på ettermiddagen vil dere igjen hoppe ut i kanoene for å lære mer om dette fantastiske hjørnet av nasjonalparken.

Dag 3

Tidlig på morgenen i dag har du muligheten til å fiske etter Pirajaer, samt andre fisketyper. Etter frokost vil gruppen dra ut for å besøke en lokal landsby hvor du vil få oppleve alle sidene ved dagliglivet her ute i jungelen. Etter lunsj kan du igjen bruke tiden din på det du selv ønsker. Båten legger til i nærheten av noen pittoreske hvite strender, så du kan enten komme deg ut å svømme med rosa elvedelfiner eller bare nyte de avslappende omgivelsene. Vil du utforske området nærmere anbefales det å gjøre dette i en av kanoene.

Dag 4

I dag ankommer vi Lago January Ecological Park. Dette området er vanligvis fullt av dyreliv og det er også store muligheter til å se «Victoria Regia» en av verdens største vannliljer. Mens du spiser frokost vil båten bevege seg til munningen mellom verdens to største elver, Amazon og Negro. Et virkelig spektakulært syn! Vi ankommer Manaus igjen rundt 11.30 på formiddagen, hvor turen uheldigvis er ferdig. Men frykt ikke, du kan reise videre på nye eventyr herfra også!

Bilder og video

Amazonas

Barn i Amazonas

Båten

Kanotur. Foto: Amazon Clipper

Mer informasjon om turen

Lugarer
Overraskende nok er rommene på disse båtene relativt romslige. Du har muligheten til å bo på enerom med eget bad eller et dobbeltrom med køyesenger samt et privat bad. Er du glad i alenetid og liker å ha muligheten til å trekke deg tilbake anbefales selvfølgelig enerom, men er du av den sosiale typen som elsker selskap anbefales det å dele rom. Rommene er behagelig innredet med lamper, treinteriør og tremøblement. Og en siste finishing touch, håndkle venter på sengekanten.

Avreisedager
Onsdager kl. 14.00.

Øvrig info
Turen starter og slutter i Manaus.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser i Sør-Amerika

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Sør-Amerika!

Ikoniske Peru

Ikoniske Peru

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 24.900kr
Hvis du vil utfordre deg selv med å vandre Inca Trail, eller lete etter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to ukers opplevelsesturen gjennom Peru perfekt for deg.

read more
Ekspedisjon til Patagonia

Ekspedisjon til Patagonia

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 37.500 kr
Opplev både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

read more
Rio Surf Camp – Brasil

Rio Surf Camp – Brasil

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
4 dager – fra 4.400 kr
Brasil er et mekka for surfing, så hvorfor ikke lære deg kunsten når du først besøker landet?

read more
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
9 dager – fra 12.500 kr
Et besøk på Galapagos handler ikke kun om å cruise rundt. Nå har du muligheten til å campe her også!

read more
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
19 dager – fra 17.700 kr
Colombia er et undervurdert land for reisende, men med trygge, sosiale og billige gruppeturer ønsker vi å endre på dette.

read more
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
12 dager – fra 18.600 kr
Denne opplevelsesturen med start og slutt i Lima kombinerer Inca Trail med et opphold i Amazonasjungelen.

read more
The Inca Trail

The Inca Trail

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
7 dager – fra 7.800 kr
En av våre mest populære turer for de som vil kombinere Inca Trail med Machu Picchu og Sacred Valley.

read more
Andean Discovery

Andean Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
21 dager – fra 16.500 kr
Tre begivenhetsrike uker tar deg fra Lima til La Paz, og høydepunkter underveis inkluderer Inca Trail, Machu Picchu, Nazcalinjene og Titicacasjøen.

read more
In Search of Iguassu

In Search of Iguassu

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
17 dager – fra 16.700 kr
Denne eventyrreisen starter i Buenos Aires, tar deg innom Uruguay og videre til Iguassu Falls, før den ender i Rio de Janeiro.

read more
Inca Discovery

Inca Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
8 dager – fra 9.700 kr
Fra Lima går turen til Cusco, der en 4-dagers vandretur langs Inca Trail til Machu Picchu står på programmet.

read more