Select Page

Andean Discovery

Opplevelsestur i Sør-Amerika

Andean Discovery

Peru og Bolivia – 21 dager

Ta opplevelsen til nye høyder i Andesfjellene! Sammen med andre backpackere som ikke er redd for å prøve nye og spennende ting, vil du reise fra de gåtefulle Nazcalinjene til den fortapte byen Machu Picchu, for så videre til utrolige La Paz.

Du vil støte på kondorer i Colca Canyon før du vil føle deg som en innfødt når vi overnatter hjemme hos en Peruviansk familie ved Titicacasjøen. Tenk på dette som tre uker hvor du klatrer høyere, går lenger og presser grensene på Sør-Amerikas tak!

Reisefakta

Pris fra kr. 16.500,-

Prisen inkluderer:

 • Pachamanca seremoni (Nazca)
 • Guidet tur til Machu Picchu
 • 4-dagers Inca Trail med lokal guide, kokk og portere (bærere)
 • Biologisk nedbrytbare såpeprodukter for bruk på Inca Trail
 • 2-dagers ekskursjon til Colca Canyon
 • Guidet ekskursjon ved Titicacasjøen med homestay hos lokal familie
 • Enkle hotell (14 netter), nattbusser (2 netter), camping (3 netter), homestay (1 natt)
 • 15 frokoster, 4 lunsjer, 5 middager
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise T/R Norge – Lima/La Paz
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Høydepunkter:

 • Vandre den legendariske Inka Trail til Machu Picchu
 • Se opp for kondorer på Colca Canyon
 • Homestay ved Lake Titicaca
 • Smak på fantastisk mat fra Peru
Kart: Andean Discovery

Klikk på kartet for å se større bilde

Dagsprogram

Merk! Vi tilbyr to alternativer til Inca Trail. Dersom Inca Trail tillatelsene er utsolgt vil de reisende få alternativet om å gå Lares Trek. Reisende som ikke har mulighet til å gå, eller ikke ønsker å gå, kan tilbringe to dager ekstra i Cusco før de reiser til Machu Picchu. Inca Trail er stengt for vedlikehold i februar hvert år. I denne perioden går de reisende Lares Trek i stedet. Stiene kan også bli stengt på andre tidspunkt gjennom året på grunn av værforhold eller andre omstendigheter utenfor vår kontroll. Dersom det blir aktuelt så vil reiserutene endres for å gi de reisende den beste og tryggeste reisen.

Dag 1: Lima
Reisen starter i Lima.

Reisen starter i Lima.

Ankomst til valgfri tid. Det er ingen planlagte aktiviteter, så sjekk inn på hotellet før du kan utforske byen på egenhånd. Vennligst vær tilbake på hotellet igjen til ca. kl. 18.00 hvor du vil møte reiselederen din, samt de andre gruppemedlemmene.

Vennligst merk at mangel på varmtvann og strømbrudd er nokså vanlig i Latin Amerika (selv på gode hoteller og i private hjem). Vi verdsetter din tålmodighet og forståelse for at dette er utenfor vår kontroll.

Dag 2: Lima – Paracas

Morgenen er fri til å utforske Lima videre, før vi reiser videre til Paracas med lokal buss tidlig på ettermiddagen. Hopp om bord, finn et sete og nyt turen før vi ankommer Paracas, hvor du har muligheten til å prøve din første Pisco Sour, denne herlige lokale drinken!

Estimert reisetid: Lima – Paracas: 4,5 timer

Dag 3: Paracas – Nazca

Om morgenen har du mulighet til å bli med på en valgfri ekskursjon til de populære Ballestas Islands, som gir deg en utmerket sjanse til å se livlige sjøløvekolonier, pelikaner, pingviner og andre fuglearter. Tilbake på land tar vi bussen mot Nazca hvor vi på veien stopper i Ica, byen som er kjent for sine enorme sanddyner. Lokalisert rundt den nærliggende oasen Huacachina, er dette stedet et perfekt bakteppe for fotografering og – ikke minst – sandboarding. I tillegg til sanddynene kan Ica også friste med flere vingårder og destillerier i området. Prøv ut både lokal vin og lokal produsert Pisco.

Estimert reisetid: Paracas – Nazca: 4 timer

Dag 4: Nazca – Arequipa
Ta en flytur for å se de berømte Nazcalinjene

Ta en flytur for å se de berømte Nazcalinjene

I dag er tiden inne for å utforske Nazca og den spennende historien dette området har å tilby. Start dagen med en frivillig flytur for den absolutt beste utsikten over Nazcalinjene, en serie bilder og mønstre laget på kryss og tvers av ørkenoverflaten.

Senere på dagen kan du ta en guidet tur på den nærliggende kirkegården ved Chauchilla hvor vi kan se rester fra Nazcakulturen. Gamle mumier, beinrester og 1500 år gammel keramikk befinner seg her. Ørkenen var en gang hjem til Paracas- og Nazcakulturen, som levde mer enn et halvt årtusen før Inkaene.

På kvelden hopper vi på nattbussen vår som tar oss videre til neste destinasjon. Arequipa.

Estimert reisetid: Nazca – Arequipa: 8-9 timer

Dag 5: Arequipa

Dagen i dag er fri til disposisjon. For de som er interessert i historie og arkitektur vil et besøk på Santa Catalina-klosteret være et spennende alternativ. Her kan du vandre i de trange og fargerike gatene, hvor du lærer om stedets fengende historie. Andre valgfrie aktiviteter i dag kan være rafting, fjellklatring eller en guidet bytur. Er du en person som har sansen for sterk mat kan du sjekke ut «The Picanterias» hvor du kan få smake på et bredt utvalg av regional mat. På menyen står blant annet alpakka, reker, gris, supper og – ikke minst – sterke sauser.

Dag 6: Arequipa – Chivay

Om morgenen reiser vi videre inn i landet mot Colca Canyon. Her overnatter vi for å oppleve mest mulig av dette imponerende området, som er et av verdens dypeste dalfører. Vi stopper ved fascinerende landsbyer og ved «miradors» (naturskjønne utsiktspunkter) hvor vi, med litt flaks, muligens får se kondorer svevende høyt med de majestetiske Andesfjellene i bakgrunnen. Andre uvanlige dyr vi har muligheten til å se er alpakkaer, lama og vicuñas. Hvorfor ikke avslutte dagen med et behagelig bad i en varm kilde, hvor kroppen kan få etterlengtet hvile etter en innholdsrik dag.

Estimert reisetid: Arequipa – Chivay: 4,5 – 5 timer

Dag 7: Chivay

Vi reiser videre fra Chivay før vi stopper på et nytt utsiktspunkt hvor vi igjen har muligheten til å se de spektakulære kondorene mens de svever gjennom luften. På veien tilbake til Chivay stopper vi ved noen lokale landsbyer for nye utsiktspunkter og gamle terrasser hvor du kan skue utover Colca Canyon.

Dag 8: Chivay – Arequipa – Cusco

Tidlig om morgenen reiser vi til Arequipa og dagen i dag er til fri disposisjon. Utforsk den spennende byen Arequipa og alt den har å by på! Utpå kvelden reiser vi videre med nattbuss til Cusco.

Estimert reisetid: Chivay – Arequipa: 4,5 – 5timer og Arequipa – Cusco: 10 timer

Dag 9: Cusco
Katedralen i Cusco

Katedralen i Cusco

Vi ankommer Cusco om morgenen. Etter vi har sjekket inn på hotellet er dagen til fri disposisjon. Cusco ligger midt i Andesfjellene, noe som gjør at den kan tilby et vell av muligheter og opplevelser – både for de som søker adrenalin og de som søker det litt roligere. Hvis du vil holde deg i byen er det flere spennende steder som er verdt et besøk. Det Arkeologiske museet er absolutt et must. Her finnes skatter fra Inkaimperiet, inklusive mumier, smykker, hodeskaller og keramikk. Du har også Coricancha, templet fra Inkatiden. Ruinene her danner grunnlaget for kirken Santo Domingo, som gir et fantastisk innblikk i gammel historie og de kulturelle krysningene når det kommer til religion og arkitektur.

La Compania er også en nydelig kirke som er verdt et besøk. Denne kirken er kjent for sin arkitektur og er et av de beste eksemplene på den barokke stilen som tidligere har påvirket byen. Kirken La Merced, med sine nydelige klostre og treutskjæringer, er også verdt et besøk. Det er også en utsmykket monstrans, laget av gull og dekket med edelstener, på utstilling her. Et must å få med seg!

Dag 10: Cusco

Dagen i dag er til fri disposisjon. Fortsett å utforske Cusco og alt det spennende denne byen har å by på. Rakk du ikke alt i går, så anbefaler vi San Francisco og Cusco Cathedral, to andre kirker som ligger spredt rundt i byen, begge med sin individuelle, fengende historie og bakgrunn. Blir du stresset av alt du må rekke å se kan du bare bli med på en guidet tur hvor du garantert får med deg de viktigste høydepunktene!

Hvis du er ute etter mer adrenalin har du et bredt spekter av muligheter også i Cusco. Du kan bli med på en heldags raftingtur ved Upper Vilcanota River, hvor du garantert vil få adrenalinpumpa til å gå. Terrengsykling i åsene rundt Cusco er også et spennende alternativ, eller du kan bli med på en ridetur hvor du besøker Cuscos arkeologiske skatter. Kle deg etter været, og ikke glem solkrem og solhatt!

Dag 11: Cusco – Ollantaytambo

I dag reiser vi videre til Ollantaytambo. På veien hit har vi muligheten til å dra på en valgfri tur innom Sacred Valley hvor vi kan se de imponerende Pisac-ruinene, eller man kan dra til håndverksmarkedet (kun på markedsdager) eller ta turen innom den Planterrastøttede kvinnelige vevefabrikken som befinner seg i området. Her har donasjoner fra reisende med G Adventures hjulpet til med å skape The Planterra Foundation, noe som har bidratt med arbeid for lokale kvinner som selger tekstiler til reisende. Denne stiftelsen har hjulpet lokalbefolkningen slik at de har kunnet kjøpe alpakkaer så de får en stabil forsyning av ull, vevstoler, og symaskiner i tillegg til kurs i produksjon, salg og forretningsdrift.

Ollantaytambo er en av de større inkaruinene i området og den vil gi oss en liten smakebit på hva vi senere har i vente når vi ankommer Machu Picchu. Her har vi mulighet til å være med på en guidet tur. Ta et skritt tilbake i tid ved disse Inkaruinene, som fortsatt bærer preg av sin gamle storhet i form av landbruksterrasser, gamle stabbur og Temple Hill. Lær om hvorfor nettopp dette området var en viktig høyborg under krigen mot Spanjolene.

Estimert reisetid: Cusco – Ollantaytambo: 2,5 timer

Dag 12: Ollantaytambo – Wayllabamba Camp (gjelder de som går Inca Trail)
Inkastien ved Den døde kvinnes pass

Inkastien ved Den døde kvinnes pass

Vi reiser videre fra Ollantaytambo med van til KM 82, hvor fotturen Inca Trail begynner. Den fire dager lange turen på Inkastien til Machu Picchu er fysisk utfordrende, men absolutt verdt det. Utflukten er krevende, men har man normal god form er det en fin tur.

Få blodet til å pumpe på din første dag på Inkastien. Turen er relativt enkel og tilbyr god trening før de neste dagene. Vi passerer brusende elver og små landsbyer samtidig som vi nyter den spektakulære utsikten. Dette er bare en smakebit på hva som vil komme!

Estimert reisetid: Ollantaytambo – KM 82 45 min
Estimert avstand og tidsbruk: Inca Trail KM82 – Wayllabamba Camp ca. 11 km, 5 – 6 timer

Dag 12: Ollantaytambo – Cuncani (gjelder de som går Lares Trek)

Vi reiser videre fra Ollantaytambo med van til Lares Tow, her starter turen i et rolig tempo gjennom Cuncani dalen. Vi går ca. 4 km for å nå Chancachaca der vi nyter en god lunsj. Ikke glem å hvile og drikk mye vann for allerede nå er du på ca. 3480 moh.

Vi fortsetter vandringen langs steinete fjellstier, etter ca. 5 km er vi framme i Cuncani landsbyen. Campen i natt er 3872 moh.

Estimert avstand og tidsbruk: Lares – Cuncani 9km, 4,5 time

Dag 12: Ollantaytambo – Cusco (gjelder de som blir i Cusco)

Etter at resten av gruppen har fordelt seg på Lares Trek og Inkastien reiser vi tilbake til Cusco, på veien kan vi kjøre innom Maras Salt Mines og Moray.

Etter ca. en time på veien kommer vi til Moray arkeologiske område. Vandre rundt i dette fantastiske området som består av sirkulære terrasser og et sofistikert vanningssystem som ligger på 3500 moh. Lære om historien og studier av dette fascinerende område. Etter Moray kan vi kjøre til Maras Salt Mines, der du kan se tusenvis av gamle saltbassenger. Lær mer om de forskjellige variantene av salt og prøv det verdensberømte rosa saltet.

Estimert reisetid: Ollantaytambo – Cusco 1,5 – 2 timer

Dag 13: Wayllabamba Camp – Paqaymayo Camp (gjelder de som går Inca Trail)

Vi starter tidlig på denne bratte stigningen mot Warmiwañusca, bedre kjent som «Den døde kvinnes pass». Dette er det høyeste punktet på turen på 4198 moh. Forbered deg på å måtte takle intenst vær enten i form av en stekende hete, eller kalde vinder rundt passet. Gå sakte og drikk masse vann langs veien, spektakulære opplevelser venter på deg som belønning! De fleste når campen tidlig på ettermiddagen, hvor du vil få god tid til å slappe av etter en tøff dag.

Estimert avstand og tidsbruk: Wayllabamba Camp – Paqaymayo Camp ca. 12km, 6 – 7 timer

Dag 13: Cuncani – Kuyoc (gjelder de som går Lares Trek)

Vi starter tidlig om morgenen fra foten av Sicllaccasa Mountain og klatrer til hele 4750 moh. Her oppe kan vi nyte fantastisk utsikt over laguner og snødekte Chicon Mountain. Når vi har nådd det høyeste punktet feirer vi ved å gjennomføre et offer av kokablader til Andes gudene. Vi går så videre i ca. 2,2km for å nyte enda en fantastisk lunsj og virkelig nyte en utrolig utsikt. Etter lunsjen går vi videre nedover i ca. 2,6km til dagens overnattingsleir som i nærheten av en bekk. I natt sover vi på en høyde på 4114 moh.

Estimert avstand og tidsbruk: Cuncani – Kuyoc 17km, 9timer

Sag 13: Cusco (gjelder de som blir i Cusco)

Vandring rundt den gamle delen av Cusco og besøk Choco musuem, samt utforsk det lokale matmarkedet.

Dag 14: Paqaymayo Camp – Winaywayna (gjelder de som går Inca Trail)

I dag krysser vi to pass til langs veien. Det første er Runquraqay på 3950 moh., hvor turgåere på en bra dag kan skimte nydelige og snøkledte Cordillera Vilcabamba i horisonten. Deretter vandrer vi gjennom høytliggende skogområder på den neste behagelige stigningen til det andre passet, hvor du også går forbi uberørte og originale Inkakonstruksjoner. Det høyeste punktet på passet er 3700 moh. På klare dager kan du få med deg spektakulær utsikt mot Urubamba Valley.

På 3650 moh. kommer vi til ruinene av Phuyupatamarca – byen over skyene. Du kan velge å slå leir her eller gå en og en halv time til hvor du kommer til Winaywayna-ruinene som er lokalisert på 2650 moh.

Estimert avstand og tidsbruk: Paqaymayo Camp – Wiñaywayna 16km, 9 timer

Dag 14: Kuyoc – Punta Carretera (gjelder de som går Lares Trek)

Vi følger stien videre for å se typisk Andean flora og fauna, lamaer og alpakkaer. Vi går gjennom Pumahuanca dalen og møter det vennlige Queschua folket og utforsker noen typiske «Inca Storehuses» underveis.

Vandringen til Pumahuanca tar ca. 3-4 timer og der venter en god lunsj. Etter lunsjen hopper vi inn i en van som tar oss tilbake til Ollantaytambo for så å ta toget videre til Aguas Calientes.

Estimert avstand og tidsbruk: Kuyoc – Punta Carretera 10-11km, 3,5 time

Estimert reisetid: Punta Carretera – Aguas Calientes 2 timer

Dag 14: Cusco – Aguas Calientes (gjelder de som blir i Cusco)

Vi reiser med en van til Ollantaytambo før vi hopper på bussen til Aguas Calientes. I dag kan du treffe de fra gruppen som har gått Lares Trek.

Estimert reisetid: Cusco – Aguas Calientes: 3,5 time

Dag 15: Winaywayna – Cusco (gjelder de som går Inca Trail)
Machu Picchu

Machu Picchu

Opp og hopp! Den siste dagen på fotturen vår starter allerede ca. kl. 03.30 slik at vi får med oss den nydelige soloppgangen ved Sun Gate. Her kan du nyte spektakulær utsikt over fantastiske Machu Picchu og det nærliggende området.

Vi går ned til ruinene der vi får en guidet tur, samt masse av tid til disposisjon for å utforske området. Lær om Inti Mach’ay hulene, Inti Watana, Soltempelet, Vanntempelet, Kondortempelet og De Tre Vinduers Rom. Ta deg tid til å slappe av og føl på energien til dette området fra 1500-tallet, som nå både er på UNESCOs verdensarvliste og er kåret til et av de syv nye underverkene i verden. Har du tid igjen kan en valgfri aktivitet være å besøke Inca Bridge, som ligger kun 15 minutter unna.

Etter en innholdsrik dag på et av de mest spektakulære stedene på jord hopper vi på bussen som tar oss ned til Aguas Calientes, hvor vi møter reiselederen vår igjen, i tillegg til de andre medlemmene som ikke har gått turen. Spis og slapp av litt før vi tar toget tilbake igjen til Cusco.

Estimert avstand og tidsbruk: Wiñaywayna – Machu Picchu 4km, 1,5 time
Estimert reisetid: Aguas Calientes – Cuzco: 3,5 – 4 timer

Dag 15: Machu Picchu – Cusco (gjelder de som går Lares Trek og de som blir i Cusco)
Machu Picchu

Machu Picchu

Opp og hopp! Machu Picchu er best å oppleve om morgenen og vel framme venter spektakulær utsikt over fantastiske Machu Picchu og det nærliggende området.

Du vil ha masse av tid til å utforske området. Lær om Inti Mach’ay hulene, Inti Watana, Soltempelet, Vanntempelet, Kondortempelet og De Tre Vinduers Rom. Ta deg tid til å slappe av og føl på energien til dette området fra 1500-tallet, som nå både er på UNESCOs verdensarvliste og er kåret til et av de syv nye underverkene i verden. Har du tid igjen kan en valgfri aktivitet være å besøke Inca Bridge, som ligger kun 15 minutter unna.

Etter en innholdsrik dag på et av de mest spektakulære stedene på jord hopper vi på bussen som tar oss ned til Aguas Calientes, hvor vi møter reiselederen vår igjen, i tillegg til de andre medlemmene som ikke har gått turen. Spis og slapp av litt før vi tar toget tilbake igjen til Cusco.

Estimert reisetid: Aguas Calientes – Cuzco: 3,5 – 4 timer

Dag 16: Cusco

Dagen i dag er til fri disposisjon for å utforske Cusco videre. Hvis ikke dette er ønskelig, er det bare å lene seg tilbake og la inntrykkene fra Machu Picchu synke inn.

Dag 17: Cusco – Puno

Dagen i dag blir en transportetappe hvor vi reiser videre til Puno som ligger på bredden av Titicacasjøen.

Estimert reisetid: Cusco – Puno: 7,5 timer

Dag 18: Puno – Isla Amantani
Titicacasjøen

Titicacasjøen

Vi beveger oss ut på Titicacasjøen med båt. Først besøker vi Taquile Island, der vi får servert en lokal lunsj akkompagnert av nydelig utsikt, før vi kan shoppe oss gjennom de lokale butikkene. Etterpå drar vi videre til Isla Amantani, der vi skal bo sammen med en lokal familie på bredden av innsjøen. Denne opplevelsen gir deg en mulighet til å lære mer om det lokale livet på det Peruvianske høylandet. Du får også muligheten til å ta del i lokale tradisjoner. Spis med familien, lær deg Quecha eller Spansk, prøv tradisjonelle kostymer eller hjelp til med de daglige gjøremålene.

Overnattingen hos de lokale kan variere ettersom hva som er tilgjengelig.

Estimert reisetid: Puno – Isla Amantani: 3 timer

Dag 19: Isla Amantani – Puno

Tilbring morgenen hos familien din før vi reiser videre etter lunsj. Vi besøker den flytende landsbyen Uros på veien tilbake, der vi vil få et unikt innblikk i hverdagslivet til de som bor her. Her får vi se hvordan de bygde øyen ut av Totora-siv, som også er brukt til å lage husene, båtene og verktøyene deres (de er til og med spiselige!)

Deretter reiser vi videre tilbake til Puno, der du kan bli med på en valgfri tur til Sillustani Burial Towers, bedre kjent som «Chullpas». Bli fascinert av disse fantastiske ruinene som er lokalisert utenfor Puno. Disse bemerkelsesverdige tårnene strekker seg opp til 12 meter i høyden. Hvis ikke dette er ønskelig, kan du bruke ettermiddagen på å utforske byen.

Estimert reisetid: Isla Amantani – Puno: 3 timer

Dag 20: Puno – La Paz

Vi reiser videre langs bredden av Titicacasjøen gjennom Altiplano og inn til Bolivias hovedstad, La Paz. Len deg tilbake og la tankene vandre mens du titter ut på de spektakulære landlige omgivelsene. La Paz ligger på rundt 4000 moh., så forbered deg på kalde kvelder og morgener!

Estimert reisetid: Puno – La Paz: 5,5 timer

Dag 21: La Paz

Turen avsluttes i dag. Hvis du ikke er klar for å dra er det bare å forhøre seg med reiselederen din, som kan anbefale videre reiseanbefalinger for utvidelse av eventyret ditt!

Bilder og video

Reisen starter i Lima.

Ta en flytur for å se de berømte Nazcalinjene.

Katedralen i Cusco.

Inkastien ved Den døde kvinnes pass

Machu Picchu

Titicacasjøen

Mer informasjon om turen

Reisetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er bare ung en gang. Turene er fartsfylte og fulle med spennende destinasjoner som er designet for deg i alderen 18-39.

Servicenivå: Basic

 • Enkle og rene overnattingssteder og/eller gode campingsteder
 • Kollektivtransport og private biler og busser
 • Mange frivillige aktiviteter

Antall deltakere
Maks 18, gjennomsnittlig 14.

Fysisk utfordring: Demanding
Noen høytliggende turer eller mer anstrengende aktiviteter, men passer som regel for de fleste reisende som er friske og raske.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser i Sør-Amerika

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Sør-Amerika!

Ikoniske Peru

Ikoniske Peru

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 24.900kr
Hvis du vil utfordre deg selv med å vandre Inca Trail, eller lete etter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to ukers opplevelsesturen gjennom Peru perfekt for deg.

read more
Ekspedisjon til Patagonia

Ekspedisjon til Patagonia

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 37.500 kr
Opplev både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

read more
Rio Surf Camp – Brasil

Rio Surf Camp – Brasil

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
4 dager – fra 4.400 kr
Brasil er et mekka for surfing, så hvorfor ikke lære deg kunsten når du først besøker landet?

read more
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
4 dager – fra 8.500 kr
Unn deg 4 dager om bord på en elvebåt som cruise oppover de forskjellige vassdragene på Amazonaselven.

read more
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
9 dager – fra 12.500 kr
Et besøk på Galapagos handler ikke kun om å cruise rundt. Nå har du muligheten til å campe her også!

read more
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
19 dager – fra 17.700 kr
Colombia er et undervurdert land for reisende, men med trygge, sosiale og billige gruppeturer ønsker vi å endre på dette.

read more
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
12 dager – fra 18.600 kr
Denne opplevelsesturen med start og slutt i Lima kombinerer Inca Trail med et opphold i Amazonasjungelen.

read more
The Inca Trail

The Inca Trail

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
7 dager – fra 7.800 kr
En av våre mest populære turer for de som vil kombinere Inca Trail med Machu Picchu og Sacred Valley.

read more
In Search of Iguassu

In Search of Iguassu

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
17 dager – fra 16.700 kr
Denne eventyrreisen starter i Buenos Aires, tar deg innom Uruguay og videre til Iguassu Falls, før den ender i Rio de Janeiro.

read more
Inca Discovery

Inca Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
8 dager – fra 9.700 kr
Fra Lima går turen til Cusco, der en 4-dagers vandretur langs Inca Trail til Machu Picchu står på programmet.

read more