Select Page

In Search of Iguassu

Opplevelsestur i Sør-Amerika

In Search of Iguassu

Argentina, Uruguay og Brasil – 17 dager

Møt likesinnende mennesker på denne eventyrreisen som starter i Buenos Aires, Argentina og tar deg videre til Uruguay hvor du få prøve hesteridning på en ekte ranch.

Beundre Iguassufossen før du hopper på flyet til Sao Paulo. Jo mindre tid vi bruker på transportstrekningene, jo mer tid får vi på stranden. Vi avslutter turen i Rio hvor du kan kjenne på karnevalsfølelsen fra ditt sentralt beliggende hotell i Copacabana.

Reisefakta

Pris fra kr. 16.700,-

Prisen inkluderer:

 • Enkle hotell (12 netter), hostel (1 natt), estancia/ranch (2 netter), nattbuss (1 natt)
 • 7 frokoster, 2 lunsjer, 2 middager
 • Aktiviteter under oppholdet på ranchen i Uruguay
 • Inngangsavgift og besøk til Iguassu Falls, både fra Argentina og Brasil
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreise T/R Norge – Buenos Aires/Rio de Janeiro
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfører

Høydepunkter:

 • Få en smakebit av både mat og kultur i Buenos Aires
 • Oppdag Uruguay sin landlige side på en ekte gård
 • Beundre Iguassu Falls
 • Fjerne nattbussen til Sao Paulo og nyt av en kort flytur
 • Nyte av en caipirinhas på stranden
 • Kjenn på den magiske stemningen i Rio de Janeiro

Denne turen går også fra Rio de Janeiro til Buenos Aires, ta kontakt for mer informasjon.

Kart: in search of Iguassu

Klikk på kartet for å se større bilde

Dagsprogram

Dag 1: Buenos Aires
Buenos Aires

Buenos Aires

Ankomst til valgfri tid. I dag begynner eventyret! Bruk dagen på å utforske Argentina sin hovedstad Buenos Aires før du på kvelden tar del i et gruppemøte hvor du får møtt de andre deltakerne samt reiselederen din. Vi anbefaler at dere ankommer en dag eller to før opplevelsesturen starter, så dere får se alt Buenos Aires har å by på. Byen er kjent som Amerikas Paris, Buenos Aires er en by full av liv. Besøk distriktene La Boca, Recoleta og San Telmo eller besøk en av de mange kjente tanguerias for å se et live tango show. Vandre langs gågatene og se folk danse i gatene. Hva du enn velger å gjøre så vil Buenos Aires etterlate seg evige minner.

Dag 2: Buenos Aires
Bydelen La Boca i Buenos Aires preges av de fargerike bygningene

Bydelen La Boca i Buenos Aires preges av de fargerike bygningene

Dagen er til egen disposisjon, men høydepunktet for mange er å besøke antikkmarkedet i San Telmo i helgene og se på alle gateartistene. La Boca var opprinnelig bebodd av suksessfulle immigranter som bidro til hovedstadens unike karakter. Byens fargerike vegger og bygninger trekker både Porteños og turister. Posh Recoleta med sine cafeer, museer og gravplass er et hyggelig sted å tilbringe ettermiddagen.Når du er ferdig med å utforske, la de slitne bena dine få hvile og nyt en kald drikke i en av de mange gatecafeen og restaurantene, og du vil begynne å forstå Argentinernes levemåte. I Buenos Aires vil du få den siste sjansen mens du er i Argentina til å prøve den saftige bifé and parilladas.

Dag 3: Buenos Aires – Colonia del Sacramento

Med ferge krysser vi elven Rio de la Plata til Uruguay. Utforsk Colonias unike kultur, rike historie og fengslende arkitektur mens du vandrer ned brosteinsgatene.

Estimert reisetid: Buenos Aires – Colonia del Sacramento 1 time

Dag 4: Colonia del Sacramento – Montevideo

Vi reiser videre til Montevideo som ble grunnlagt av spanjolene i 1726. Montevideo er Uruguays hovedstad og er landets desidert største by. Bruk resten av dagen til å utforske byen og Mercado del Puerto, nyt av en piknik i parken. Du kan også besøke Estadio Centenario der verdens første VM i fotball ble spilt i 1930. Hvorfor ikke leie en sykkel og sykle rundt kysten eller slapp av på stranden.

Estimert reisetid: Colonia del Sacramento – Montevideo 2,5 – 3 timer

Dag 5: Montevideo

Dagen er til egen disposisjon, men ta gjerne en tur ut til Punta del Esta eller bare nyt av denne fantastiske koselige by.

Dag 6: Montevideo – Mercedes

Vi reiser på dagtid gjennom pittoreske bosetninger og beitemarker til vårt siste stoppested i Uruguay, en lokal ranch – kjent i regionen som en estancia.

Estimert reisetid: Montevideo – Mercedes

Dag 7: Mercedes

Vi tilbringer en dag på estanciaen og tar del i livet på landet. Lær om de historiske røttene i området, ta del i jordbruksarbeidet, bli med på en fottur eller hesteridning, eller len deg tilbake og nyt et glass med lokal vin mens du tar del i det lokale livet i Uruguay.

Dag 8: Mercedes – Iguassu Falls

På morgenen krysser vi grensen til Gualeguaychu i Argentina, om ettermiddagen legger vi avgårde for en lang reise gjennom natten til Iguassu Falls. Ikke glem å kjøpe med deg snack og annet du trenger for nattbussen.

Estimert reisetid: Mercedes – Iguassu Falls 16 timer

Dag 9: Iguassu Falls
Iguassu Falls

Iguassu Falls

Etter en natt på reise begynner vi vårt besøk i Brazil med den fantastiske Foz do Iguacu, eller Iguassu falls på grensen mellom Brazil, Paraguay og Argentina. For å få best mulig utsikt over fossen bør den sees fra både den brasilianske og den argentinske siden. På den brasilianske siden får du en panoramautsikt over Iguassu Falls, mens på den argentiske siden kommer du nærmere selve fossen. Iguassu fallene har til sammen 275 fosser, spredt ut over et område på 3 kilometer, noen av fallene er over 80 meter, fallene er bredere enn Victoria Falls og høyere enn Niagara! Det er da vel heller ingen overraskelse at Iguassu Falls kom på UNESCOs verdensarvliste i 1986.

Ettermiddagen er til egen disposisjon, men ta gjerne en helikopter tur over fossefallet. Du kan også ta turen til Iguassu Falls Bird Park eller Itaipú Dam.

Dag 10: Iguassu Falls

I dag reiser vi tilbake til Argentina for å se Iguassu Falls fra den argentinske siden. Bli med på en spennende båttur eller bare la deg fortrylle av naturens under og brølet fra fallene.
Fallene er beskyttet av to nasjonalparker, en i Brasil og en i Argentina. Turstier og gangveier i landskapet rundt gjør at det er enkelt for alle å komme seg nær fallene.

Dag 11: Iguassu Falls – Paraty

Etter besøket ved Iguassu fallene flyr vi til Sao Paulo og reiser deretter rett til Paraty, en eiendommelig kystby fra kolonitiden kjent for sin arkitektur. Tempoet er lavt, men ikke la dette lure deg da det er mye å finne på i byen.

Estimert reisetid: Iguassu Falls – Paraty 7,5 time

Dag 12: Paraty

Dagen er til egen disposison, besøk gjerne en gammel plantasje eller Fazenda og prøv den lokale cachaca eller ta en båttur til en av de mange bortgjemte strendene utenfor byen.

I Paratys bukt finner man over 65 tropiske øyer og dusinvis av strender, alle med ulike tilbud, og alle dekket av vegetasjon som er frodig og fargerik hele året rundt. Vannet i bukten har en konstant temperatur som egner seg for til svømming, dykking og snorkling. Nasjonalparkene som ligger rundt byen er fulle av stier, dyreliv og vannfall. Fotturer, hesteridning eller en biltur med jeep eller van er fantastiske måter å utforske villmarken på.

Dag 13: Paraty – Ihla Grande

I dag reiser vi til havnen i Angra dos Reis og tar båten over til Ilha Grande, som ikke ligger langt fra kysten. Slapp av og nyt en avkjølt Caipirinha på en av øyas hundre strender, snorkle i det tropiske vannet eller prøv lykken på surfebrettet i Lopes Mendes. Ihla Grande er virkelig et godt eksempel når vi forsøker å definere et tropisk paradis. Biler på øya er begrenset til nødvendig service sombrannvesen, ambulanse etc. Øya er ikke veldig utbygd, og det finnes mange stier som fører til øde hvite strender.

Dag 14 – 15: Ihla Grande
Test surfeferdighetene på Ihla Grande

Test surfeferdighetene på Ihla Grande

Bruk dagen til å utforske de mange strendene Ihla Grande har å by på. Lei en snorkel og opplev Blue Lagoon, Green Lagoon og Abraãzinho Beach. Ønsker du å være litt mer aktiv, så vandre opp til Pico do Papagaio. Du kan også besøke stranden Lopez Mendez, en vandring som tar ca. 2-3 timer, men du blir belønnet med vit strand med turkist vann. Eller ta en båttur som går innom noen av de beste strendene på øyen.

Dag 16: Ihla Grande – Rio de Janeiro
Rio De Janeiro er en av verdens vakreste byer

Rio De Janeiro er en av verdens vakreste byer

Etter ankomst på havnen etter fergeturen fra Ihla Grande reiser vi nordover langs kysten gjennom fantastisk natur før vi runder klippen ved Vidigal. I det vi runder klippen får vi det første glimtet av en av de mest minneverdige byen i verden, Brasils juvel ved havet: Rio de Janeiro. Nyt fritiden med å utforske undrene som denne byen har å tilby fra vårt hotell sentralt plassert i Copacabana eller bli med på en valgfri bytur.

Dag 17: Rio de Janeiro

Avreise etter eget ønske. Rio de Janeiro er verdt noen dager ekstra, ta kontakt så hjelper vi deg med bosted.

Bilder og video

Buenos Aires

Bydelen La Boca i Buenos Aires preges av de fargerike bygningene.

Iguassu Falls

Test surfeferdighetene på Ihla Grande

Rio De Janeiro er en av verdens vakreste byer

Mer informasjon om turen

Reisetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er bare ung en gang. Turene er fartsfylte og fulle med spennende destinasjoner som er designet for deg i alderen 18-39.

Fysisk utfordring: Average
Noen turer inkluder lett vandring, sykling, rafting eller kajakkpadling i tillegg til vanlige gåturer.

Servicenivå: Basic

 • Enkle og rene overnattingssteder og/eller gode campingsteder.
 • Kollektivtransport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter

Antall deltakere
Maks 18, gjennomsnittlig 14.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser i Sør-Amerika

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Sør-Amerika!

Ikoniske Peru

Ikoniske Peru

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 24.900kr
Hvis du vil utfordre deg selv med å vandre Inca Trail, eller lete etter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to ukers opplevelsesturen gjennom Peru perfekt for deg.

read more
Ekspedisjon til Patagonia

Ekspedisjon til Patagonia

National Geographic opplevelsestur i Sør-Amerika
14 dager – Pris: fra 37.500 kr
Opplev både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

read more
Rio Surf Camp – Brasil

Rio Surf Camp – Brasil

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
4 dager – fra 4.400 kr
Brasil er et mekka for surfing, så hvorfor ikke lære deg kunsten når du først besøker landet?

read more
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
4 dager – fra 8.500 kr
Unn deg 4 dager om bord på en elvebåt som cruise oppover de forskjellige vassdragene på Amazonaselven.

read more
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
9 dager – fra 12.500 kr
Et besøk på Galapagos handler ikke kun om å cruise rundt. Nå har du muligheten til å campe her også!

read more
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
19 dager – fra 17.700 kr
Colombia er et undervurdert land for reisende, men med trygge, sosiale og billige gruppeturer ønsker vi å endre på dette.

read more
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
12 dager – fra 18.600 kr
Denne opplevelsesturen med start og slutt i Lima kombinerer Inca Trail med et opphold i Amazonasjungelen.

read more
Andean Discovery

Andean Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
21 dager – fra 16.500 kr
Tre begivenhetsrike uker tar deg fra Lima til La Paz, og høydepunkter underveis inkluderer Inca Trail, Machu Picchu, Nazcalinjene og Titicacasjøen.

read more
The Inca Trail

The Inca Trail

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
7 dager – fra 7.800 kr
En av våre mest populære turer for de som vil kombinere Inca Trail med Machu Picchu og Sacred Valley.

read more
Inca Discovery

Inca Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
8 dager – fra 9.700 kr
Fra Lima går turen til Cusco, der en 4-dagers vandretur langs Inca Trail til Machu Picchu står på programmet.

read more