Select Page

Bula Combo Pass - Fiji

Opplevelsestur i Stillehavet

Bula Combo Pass – Fiji

Øyhopping på Fiji – fra 4-20 dager

Fjern stresset med denne fantastiske kombinasjonen av fleksibel overnatting og fergepass. Her hopper du lett mellom øyene der du kan velge mellom 4, 6, 9, 11, 14 og 20 netter, samt transport mellom de fantastiske Yasawa-øyene. Du kan også bruke dette passet for å utforske Mamanuca Islands med South Sea Cruises.

Dersom du er en som liker Fiji-time og ikke ønsker ett bestemt opplegg på Fiji, så passer dette for deg. Det ligger 20 øyer på rad og rekke, men kun 12 av disse som har bosteder. Disse varierer i standard, stilart og attraksjoner, men de har alle en ting til felles – den typiske Fiji-gjestfriheten. Selv om du ikke vil ha et fast opplegg på Fiji, anbefaler vi at du har forhåndsbestilt minst to av nettene før du forlater Port Denarau, spesielt om du reiser i høysesong. Dette for at du skal slippe å sove på stranden (selv om det kan høres ganske idyllisk ut).

Reisefakta

Pris fra kr. 3.800,-

Prisen inkluderer:

 • 4, 6, 9, 11, 14, 20 netters overnatting
 • 5, 7, 10, 12, 15, 21 dagers øyhopping på Yasawa Islands
 • Gratis transfer til havnen fra utvalgte Nadi bosteder
 • De fleste måltider

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreisen t/r Norge – Fiji
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfør
 • Transfer til øvrige øyresorts fra Yasawa Flyer
 • Legger du til ekstra netter, vil dette ikke inkludere transfer
 • Drikkevarer
 • En ekstra måltidsavgift på Mantaray Resort, Coconut Beach Resort, Oarsman’s Bay, Blue Lagoon & Octopus
 • Resort (cost varies by resort) – betales på plass ved innsjekk

Høydepunkter:

 • Paradis strender
 • Snorkeling
 • Fantastisk natur

Bilder og video

Utforsk livet under vann på Fiji. Foto: Chris McLennan

Awesome Adventures Fiji tar deg med mellom øyene.

Bli kjent med den vennlige lokalbefolkningen.

Fiji venter på deg 🙂

Mer informasjon om pakkene

Overnatting og pakker
Resortene tilbyr ett utvalg av sovesaler og private rom, noen med felles fasiliteter. Alle er utstyrt med myggnetting, men vi anbefaler at man tar med insektmiddel. Det er som regel ikke varmtvann å oppdrive på de mest enkle bosteder, men med en lokal vannforsyning som gir deg lunka vann, trenger man egentlig ikke varmtvann på Fiji. Strømmen vil som regel være på mellom solnedgang og midnatt, etter det vil strømmen være av siden det ikke finnes strøm på øyene. Siden de fleste resorts på øyene er ganske små med begrenset plass, kan det hende at du ikke får bo på akkurat den øyen du ønsker når du ønsker det. Dersom dette skulle skje, så vil Awesome Fiji hjelpe deg med å finne ett annet sted som tilsvarer samme standard som ønsket bosted.

Du kan velge mellom 1 eller 2 «Coconuts».

1 Coconut: Sovesaler eller bures (tradisjonelt hus av tre og strå)

Standarden på resortene er grunnleggende. Hvis du er typen som trenger en hårtørker er dette ikke standarden for deg. Vanligvis er det ikke noe varmt vann, men den lokale vannforsyningen er lunken. Det er også mer sannsynlig at du vil ha en vifte på rommet enn Air-Condition. Husk å ta med ditt eget håndkle, såpe samt andre nødvendigheter. Alle disse resortene er drevet av Fijianere. Dette er et folkeslag som er veldig gjestfrie og som elsker og ha besøk av reisende fra både fjern og nær.

Måltider er inkludert i prisen på alle 1 Coconut overnattingssteder. Disse måltidene er enkle, men i fyldige porsjoner, noe som vil garantere at du blir mett. De blir også servert til spesifikke tider av dagen.

2 Coconuts: Sovesaler og bures (tradisjonelt hus av tre og strå)
Generelt mer moderne fasiliteter med en høyere standard på overnattingen og tilbudene enn på 1 Coconut. Til tross for dette får du fortsatt den ekte Fijianske stemningen når du er her. Du vil alltid ha en vifte eller Air-Condition. Måltider er også vanligvis mer variert, med flere retter, samt muligheten til å oppgradere.

Måltidene er som regel inkludert i prisen og de serveres vanligvis til planlagte tider. Merk! Ved noen 2 Coconut steder må du betale ekstra for måltider.

Merk
Har du 1 eller 2 coconut twin/double room så vil du bo i twin/double rom der det er spesifisert, men på enkelte øyer er det kun mulig å bo i sovesal. Dersom du ønsker å oppgradere til høyere standard, vil det bli ekstra kostnader og dette gjøres på plass.

Vi anbefaler også at dersom du reiser i høysesong (mai-august), så det vil være fordel å bestille sovesal framfor dobbeltrom, grunnet stor pågang og begrenset med plass på dobbeltrom. De fleste resorts vil også kreve at man bor der i minst to netter, samt at du ikke kan hoppe av på fergen flere ganger om dagen, det begrenses til en fergetur per dag.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser i Stillehavet

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Stillehavet!