Select Page

Coconut Cruiser - Fiji

Opplevelsestur i Stillehavet

Coconut Cruiser – Fiji

7 dagers øyhopping på Fiji

Utforsk noen av de mest fantastiske stedene Fiji har å tilby, inkludert den Blå Lagune-regionen – stedet hvor den kjente filmen med Brooke Shields ble spilt inn i sin tid – og de sørlige Yasawa-øyene med flotte monolittiske fjell.

Len deg tilbake og nyt den fantastiske naturen eller bli med på en av de mange aktivitetene som tilbys.

Reisefakta

Pris fra kr. 5.450,-

Prisen inkluderer:

 • 6 overnattinger fordelt på 3 øyer
 • Enkelte måltider
 • Transport
 • Aktiviteter og utflukter

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyreisen t/r Norge – Fiji
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Reiseforsikring og reisevaksiner
 • Tips til guider og sjåfør

Høydepunkter:

 • Paradisstrender
 • Snorkeling
 • Fantastisk natur

Dagsprogram

Dag 1-2

Avreise fra Port Denarau Marina, Nadi.

Bli med andre reisende ombord i Yasawa Flyer til de sørligst liggende øyene i øykjeden Yasawa, som er dominert av monolittiske fjell. Aktivitetene varierer på de forskjellige stedene, men alle har et stort utvalg, som vandringer, snorkling, svømme med haier eller djevelrokker og guidet kajakktur.

Dag 3-4

Vi reiser videre på morgenen til vår neste paradisdestinasjon. White Sandy og Korovou deler den samme stranden og den vakre bukten, og ligger kun en kort spasertur fra hverandre. Botaira har sin fantastiske beliggenhet helt for seg selv – det eneste man kan se er hav, strand, skog og himmel. Alle tre eiendommene er familiedrevet og man føler seg hjemme sammen med vertsfamilien og de ansatte som bor på eiendommene. Avslapping er stikkordet her – strandhåndkle eller hammock, les en bok eller småsov, øl eller vin, men om du insisterer på å være aktiv tilbyr de mange aktiviteter.

Dag 5-6

Vi cruiser videre nordover til de nordligste Yasawa-øyene, den fantastiske Blå Lagune-regionen, kjent for filmen med Brooke Shields. Nyt en spasertur på øya, praktfulle strender og koraller. Gå til stranden ved solnedgang og hold utkikk etter flyvefisk.

Dag 7

Akk, i dag er det hele over og vi returnerer til Nadi. Om morgenen kan du slappe av, snorkle og ta en kajakktur. Gå deretter om bord the Flyer for det naturskjønne cruiset gjennom paradiset Yasawa øyene, tilbake til Port Denarau Marina i Nadi.

Vennligst merk at man kan bli flyttet til bosteder på andre øyer da resortene er veldig små. Om dette skulle skje så vil Awesome Adventures sørge for at de alternative bostedene har en liknende standard som de bostedene pakkeprisen er basert på.

Bilder

Botaira Resort. Foto: Chris McLennan Photography
Slapp av på Fijis paradisøyer
Se livet under vann på Fiji.

Mer informasjon om turen

Overnatting og pakker

Du kan velge pakker med 1, 2 eller 3 «Coconuts». 1 og 2 Coconuts kan i tillegg oppgraderes med en såkalt Full Monty-pakke for flere inkluderte aktiviteter.

Pakkene tar deg med til tre distinkte og varierte områder av Fiji. Alle tre er like slående til tross for sine forskjeller og de vil garantert tilby opplevelser for livet. Det tilbys mange forskjellige aktiviteter på hvert resort. Hvis ikke disse faller i smak, kan du bare lene deg tilbake og nyte øyparadiset.

Kontakt oss for detaljert informasjon.

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.

Flere opplevelsesreiser i Stillehavet

Sjekk ut andre spennende opplevelsesreiser i Stillehavet!