Select Page

Overnatting

Vi anbefaler at du bestiller dine første netter før avreise. Det kan være skremmende å ankomme et nytt land etter kanskje en lang flytur og ikke vite hvor du skal gå etter passkontrollen. Dette gjelder spesielt når du lander sent på kvelden og natten.

Vi anbefaler også at du bestiller de første nettene ved ankomst til en ny destinasjon, spesielt etter en lang flytur hvor du kanskje har reist over flere tidssoner og sliter med jetlag. Tips fra noen som har gjort det, det er ikke morsomt å vandre gatelangs i byer under kveldstid uten å vite hvor du skal gå. Du trenger ikke å bestille mer enn en eller to netter. Du kommer raskt til å finne deg til rette i byen du befinner deg i.

Avhengig av budsjettet du reiser på, vil de fleste velge hostel og dele rom med flere personer. Som regel jo flere du deler rom med, jo rimeligere blir prisen. Det finnes destinasjoner der man kan bo flott til en rimelig penge, men generelt sett, så er standarden lik med det du betaler. Har du et typisk backpacker budsjett, burde lete etter rimelige bosteder, så du kan fylle dagene dine med morsomme aktiviteter og kveldene på byen.

Vi kan tilby deg alt fra enkle hostels til billige hotell eller femstjerners resorter – valget er ditt!

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.