Select Page

5 gode grunner til hvorfor du burde bestille din reise hos oss

30.08.2016 | Reiseblogg

Det å bestille din første reise kan være ganske overveldende, enten det er første turen utenfor Europa eller første gang du reiser på egenhånd. Hvor skal du reise? Hva skal du fokusere på? Men ikke minst, hva og hvor VIL du? Dette skal bli ditt eventyr.

Våre reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg hele veien fram til en bestilling og underveis på reisen.

Her er 5 gode grunner til hvorfor du burde bestille reisen din hos oss.

#1 Se mye på kort tid

Vi har mange opplevelsesturer som passer perfekt for deg som ønsker å oppleve mye på kort tid. Det å være med på en tur fjerner stresset med å finne ut når bussene går, hva er åpningstidene til de stedene du skal besøke, hvilken rekkefølge er best for å rekke alt på listen. For eksempel Indochina Discovery, der rekker du fire land på bare 30 dager.

Ønsker du å reise jorden rundt og se alt, men du har ikke så mye tid? Da er opplevelsesturer perfekt!

#2 Du reiser alene

Majoriteten av de som reiser på opplevelsesturer reiser alene, akkurat som deg. Er dette din første reise på egenhånd, så vil du umiddelbart møte en gruppe likesinnede. Du trenger ikke å stresse med det litt ukomfortable «mind if I join you» ved middagsbordet på et hostel. Vi har en rekke opplevelsesturer du kan velge mellom, alt fra små gruppeturer, i snitt 12 personer per tur til de større gruppene på 25-50 personer. Så ikke vær bekymret, du vil ha nok av personer å henge sammen.

#3 Reiser som går utenfor allfarvei

Det fantastiske med oss på STA Travel er at vi elsker å reise utenfor allfarvei, eller som vi sier «off the beaten track». Det er veldig enkelt å følge turiststrømmen inn på den nærmeste Irske pub, men vi vet om de gjemte skattene du finner ved å reise på egenhånd. Et eksempel på dette er at mange av våre turer inkluderer homestay, der du bor hos lokale. Har du noensinne sovet ved bredden av Titicacasjøen og spist lunsj med Taquileños? Eller våknet opp i de tåkete fjellene av Shaolin og spist frokost med Kung Fu munker? Er klar for en helt ny opplevelse, så har vi opplevelsesturen for deg.

#4 Stramt budsjett

På backpacker budsjett? Opplevelsesturer er virkelig verdi for pengene. All transport, bosteder og de fleste måltider er betalt for på forhånd, så det er veldig enkelt å budsjettere underveis. Ikke glem at du også vil ha en guide som viser deg de beste stedene å spise og de kuleste templene å se. Du slipper å bruke penger og tid på attraksjoner, som ikke er så spennende som du tror. Finner du ikke det du leter etter på hjemmesiden vår, ta kontakt, vi har som regel en tur for alle typer budsjett. Eventyret ditt trenger ikke å bli så dyrt, men kan fortsatt være fullspekket med aktiviteter, autentiske bosteder og eksotiske måltider som bare må lastes opp på Instagram.

#5 Skreddersydd reise etter dine ønsker

Det finnes en tur for alle. Enten du ønsker å feste i dagevis eller om du er en adrenalinjunkie, som er desperat etter å finne verdens høyeste bungy jump. Kanskje du ønsker en stille og rolig ferie? Ønsker du å ikke dele rom med andre, vi har hotellene som passer for deg. Vi må også nevne at våre opplevelsesturer inkluderer mange dager der du finner på egne aktiviteter, om det er å slappe av på stranden eller hoppe i fallskjerm så er dagen din. Så selv om du er på en gruppetur, betyr det ikke at du ikke har noen dager for deg selv. Vi skreddersyr din reise, så du kan reise på din drømmereise.

Bestill en opplevelsestur allerede i dag og start ditt eventyr. Vi lover at du ikke kommer til å angre! We know because we go.

Nyhetsbrev fra STA Travel

Vær den første som mottar kampanjetilbud og eventyrlige reisetips fra hele verden

close-link