Select Page

9 fordeler med å reise sammen med din bestevenn

09.06.2017 | Reiseblogg

Noen sier at det å reise med en bestevenn i verste fall kan avslutte vennskapet, mens andre mener at det kan forsterke det. Uansett hva som skjer under eller etter reisen, så er det noe alle burde teste.

Her er 9 gode grunner for å reise med bestevennen din:

1. Dere vil aldri kjede dere! Uansett hva slags dag du har, så har du bestevennen din der for å få deg til å le og smile. Det finnes ikke et kjedelig øyeblikk når dere er sammen.

2. Instagrammen din kommer til å være fullspekket av fantastiske bilder, for du reiser jo sammen med din personlige fotograf som vet hva som fungerer for deg. Og de gir ikke opp selv om de må ta 10 bilder på samme sted, for de vet hvor viktig det er med det perfekte bilde.

3. «Sharing is caring». Du har med deg shampoo og balsam, hun/han tar med solkrem og dusjsåpe og dermed har dere begge ekstra plass i kofferten til shopping! Enda bedre, om dere har ca. samme størrelse, så har dere dobbelt så stor garderobe, og det er vel aldri feil?!

4. Sammen har dere den ultimate spillelisten, det aldri et kjedelig øyeblikk når dere cruiser langs Route 66 eller gjennom ødemarken i Australia.

5. De skjønner hvorfor den ene opplevelsen betyr mye for deg, selv om den for andre virker helt intetsigende. For hvem ellers vet at du er skapfan av Home and Away og bare må se Summer Bay med egne øyne (og som egentlig heter Palm Beach og ligger nord for Sydney).

6. Begge to er innforstått med at man ikke trenger å fylle alle dager til randen, av og til er det nok å nyte en god drink ved stranden. Hva er bedre enn en iskald cocktail og en smashing solnedgang?

7. Dere vil oppleve eventyr og ha historier dere kan leve på når dere blir gamle og grå. Disse historiene vil aldri gå ut på dato og dere vil alltid finne en unnskyldning for å fortelle om det som skjedde i Los Angeles for 30 år siden.

8. Bestevennen din er alltid der, uansett om det er en liten forkjølelse eller du har drukket litt for mye. De passer på at du kommer deg trygt hjem og vil minne deg på å ringe moren din når du har glemt det.

9. De forstår deg bedre enn noen andre. Bestevennen din vet at du ikke kan gå for lenge uten mat, de vet også at du ikke fungerer om morgenen før du har fått i deg en kaffe. Du trenger ikke å forklare at du trenger litt egentid, dette er noe de klarer å se helt på egenhånd. Så du slipper pinlige øyeblikk på do, bare for å komme deg litt unna.