Select Page

Reiseforsikring

Gouda Reiseforsikring – trygghet over hele verden

Kjøp reiseforsikring når du bestiller reisen hos oss. Vi samarbeider med Gouda Reiseforsikring for å sikre din trygghet.

Om Gouda Reiseforsikring
Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA, som har sikret liv, helse og verdier siden den første brannkasse ble stiftet i 1816. Gouda har eksistert i Norden siden 1994, og har spesialisert seg på å tilby fleksible og kvalitetssikrede reiseforsikringer til sine kunder.

Gouda Alarmsentral: Hjelp døgnet rundt uansett hvor i verden du befinner deg
Gouda Reiseforsikring sørger for din sikkerhet og assistanse på reisen, uansett hvor i verden du befinner deg. Gouda har sin egen alarmsentral, med et verdensomspennende nettverk og serviceinnstilte og rutinerte medarbeidere.

På Goudas alarmsentral sitter det erfarne medarbeidere klare til å hjelpe deg – 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Alarmsentralen har skandinaviske leger, spesialister, sykepleiere og krisepersonell klare til innsats ved sykdoms– eller ulykkestilfeller i utlandet, og hjelpen er aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Alarmsentralen tilbyr kundene en kompetent og personlig betjening, hvor den samme servicekoordinatoren i størst mulig grad følger saken fra begynnelse til slutt. Dette gir stor trygghet for kunden, og for familien hjemme, som også kan trenge støtte og hjelp ved et skadetilfelle.

Gouda Reiseforsikrings aller viktigste oppgave er å skape trygghet, og gi kundene sikkerhet ut over alle grenser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Forsikringen inkluderer risikoaktiviteter
Gouda Reiseforsikring mener at en ferie skal nytes uten at man skal være nødt til å tenke på om man er forsikret for alle aktiviteter. Uansett hvilke spennende aktiviteter du oppsøker, som fjellklatring, off-pistekjøring, fallskjermhopping eller dykking, vil forsikringen gjelde.

Gouda logo

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Bruk skjemaet under eller ta direkte kontakt med en av våre reisespesialister.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Reiseforsikring?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Sending

Anna Dahl

Reisespesialist

anna@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00

Eirik Bekkevar Nilsen

Reisespesialist

eirik@statravel.no
Tlf. 23 31 61 00