Select Page

Bolivia

Destinasjoner

Bolivia

Gjør deg klar for de virkelige storslåtte naturopplevelsene.

På kartet vil Bolivia kanskje se ut som et beskjedent land klemt mellom andre bredskuldrede storheter som Brasil og Argentina. Men ikke la deg lure! Dette fjellandet kan skimte med naturopplevelser du garantert ikke finner andre steder på jord. Plassert i hjertet av Andesfjellene med hovedstaden La Paz på svimlende 3640 meter over havet skjønner du hvor lista ligger.

Her kan du oppleve alt fra de verdenskjente saltslettene Salar De Uyuni, til Titicacasjøen, innsjøen hvor ingen ringere enn Thor Heyerdahl fant inspirasjon til mange av sine ekspedisjoner. De adrenalinfylte naturopplevelsene er heller aldri langt unna dørstokken. En sykkeltur ned den fryktede Dødsveien er en sjelsettende opplevelse, til og med for de mest tykkhudede. Konklusjonen er klar, Bolivia må oppleves!

Dødsveien i Bolivia

Bilder

Uyuni salt flats

Utsikt over La Paz

Lokal mann som spiller på det tradisjonelle instrumentet charango

Uyuni salt flats

Våre reiser i Bolivia

Under finner du en blanding av alle våre reisetyper der Bolivia enten utgjør hele eller deler av reiseruta.
Kontakt oss hvis du vil vite mer om turene!

Språkkurs i Bolivia

Språkkurs i Bolivia

1 uke – fra 2.900 kr
Lær spansk i fjellandet Bolivia. Vi har både standardkurs, intensivkurs og super-intensivkurs for de som vil lære spansk i en fei.

read more
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Busspass i Sør-Amerika
22 dager – fra 9.990 kr
Denne turen tar deg gjennom Nord-Chile og Bolivia før du avslutter turen i Cuszo i Peru.

read more
Andean Discovery

Andean Discovery

Opplevelsesreise i Sør-Amerika
21 dager – fra 16.500 kr
Tre begivenhetsrike uker tar deg fra Lima til La Paz, og høydepunkter underveis inkluderer Inca Trail, Machu Picchu, Nazcalinjene og Titicacasjøen.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.