Select Page

Lær engelsk mens du reiser

Språkreiser

Er det ett språk du må kunne i tillegg til norsk, er det engelsk.

Mange tar det for gitt at dette er et språk alle kan, men ikke alle føler seg trygg på å snakke engelsk i alle situasjoner. Hvorfor ikke lær og bli trygg på språket i et spennende land som New Zealand eller USA. Gode engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig er en stor fordel når du skal ut i arbeidslivet.

Lær engelsk i New Zealand

Forbedre engelsken din på ett av våre kurs i Auckland eller Wellington. Vi har alt fra standardkurs til Cambridge-eksamen.

Pris: fra 8.680 kr.

Les mer om språkkurs i New Zealand

Lær engelsk i Canada

Våre engelskkurs i Vancouver spenner fra halvdagskurs til intensivkurs med 30 timer i uka.
Det er også perfekt for deg som har ambisjoner om å avlegge Cambridge-eksamen.

Pris: kontakt oss for priser

Les mer om språkkurs i Canada

Lær engelsk i Sør-Afrika

Studer engelsk i Cape Town, byen som ofte blir rangert som en av verdens vakreste. Her samarbeider vi med en av Afrikas beste språkskoler.

Pris: fra 4.360 kr.

Les mer om språkkurs i Sør-Afrika

Lær engelsk i England

Ønsker du å lære korrekt britisk-engelsk? Da anbefaler vi å ta et engelskkurs i London eller Oxford. Velg mellom normalkurs, kurs i forretningsengelsk eller ta Cambridge-eksamen.

Pris: fra 4.880 kr.

Les mer om språkkurs i England

Lær engelsk i USA

Kunne du tenke deg å forbedre engelsken din i USA? Du kan velge mellom standard- og intensivkurs, kurs i forretningsengelsk, Cambridge- og TOEFL-eksamen.

Pris: fra 7.800 kr.

Les mer om språkkurs i USA

Lær engelsk i Irland

I Dublin har vi ulike engelskkurs, fra standardkurs til kurs i forretningsengelsk og Cambridge-eksamen. Forbedre engelsken din mens du utforsker historiske bygninger og koselige puber.

Pris: fra 5.460 kr.

Les mer om språkkurs i Irland

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.