Select Page

Lær deg spansk mens du reiser

Språkreiser

Språkkurs i spansk har vi i flere ulike land og kursene finnes i hele seks ulike vanskelighetsgrader. Kursene kan gå over en eller flere uker.

Spansk snakkes av 500 000 000 mennesker over hele verden. Enten du reiser på en backpackertur gjennom Latin Amerika eller en kortere tur til Spania, så er spansk et av verdens viktigste språk. Lær spansk og vi lover mange uforglemmelige opplevelser, samt du kommer nærmere livsgleden og temperamentet som er så typisk for det spanske språket.

I tillegg til språkkurs for nybegynnere, har vi også kurs som passer for deg som kan litt spansk fra før, men som ønsker en oppfriskning.

Etter en uke språkkurs er det ikke sikkert du snakker flytende spansk, men på din videre reise kan du praktisere språket ettersom de aller fleste i Sør- og Mellom-Amerika kun snakker spansk.

Lær spansk på Cuba

Lær spansk samtidig som at du reiser rundt på Cuba! Bli med på et Travelling Classroom-kurs og lær spansk underveis, eller ta et tradisjonelt spanskkurs i Havana.

Pris: fra 4.870 kr.

Les mer om spanskkurs på Cuba

Lær spansk i Argentina

Vi tilbyr språkkurs i Buenos Aires og Mendoza. Du kan velge mellom gruppetimer, private timer og intensivkurs, og attpåtil kombinere spansken med et kurs i tango.

Pris: fra 4.500 kr.

Les mer om spanskkurs i Argentina

Lær spansk i Costa Rica

Lær spansk i vakre Manuel Antonio, på surfestedet Playa Tamarindo eller i hovedstaden San Jose. Du kan velge mellom standardkurs, privatkurs og kombinasjonskurs med spansk og frivillighetsarbeid.

Pris: fra 4.100 kr.

Les mer om spanskkurs i Costa Rica

Lær spansk i Bolivia

Lær spansk i fjellandet Bolivia. Vi har både standardkurs, intensivkurs og super-intensivkurs for de som vil lære spansk i en fei.

Pris: fra 2.900 kr.

Les mer om spanskkurs i Bolivia

Lær spansk i Chile

Vi har spanskkurs i hovedstaden Santiago og i Vina del Mar. Du kan også kombinere spansk og frivillighetsarbeid slik at du kan sette spansken ut i praksis.

Pris: fra 4.400 kr.

Les mer om spanskkurs i Chile

Lær spansk i Colombia

Lær spansk under den karibiske solen i Cartagena, eller i den moderne storbyen Bogota. Sjekk også kursene som kombinerer spansk med salsadans!

Pris: fra 3.400 kr.

Les mer om spanskkurs i Colombia

Lær spansk i Peru

Har du noen gang vurdert å lære spansk og samtidig jobbe som frivillig? I Peru kan du gjøre begge deler. Vi har kurs både i Cuzco og Lima.

Pris: fra 3.700 kr.

Les mer om spanskkurs i Peru

Lær spansk i Mexico

Lær spansk under solen i Mexico. Vi har kurs i hele 4 byer. Sjekk kursene våre som inkluderer DELE-eksamen og kombinert spansk- og surfekurs.

Pris: fra 3.600 kr.

Les mer om spanskkurs i Mexico

Lær spansk i Panama

Bocas del Toro er et tropisk paradis med lange strender, et stort utvalg av vannsport og fremfor alt en avslappet atmosfære. En perfekt setting for å lære spansk.

Pris: fra 3.100 kr.

Les mer om spanskkurs i Panama

Lær spansk i Uruguay

Lær deg spansk i sjarmerende Montevideo, der du kan velge mellom tradisjonelle kurs, kombinasjonskurs og privattimer. Skolen tilbyr også mange aktiviteter, slik at man kan bli bedre kjent med byen og medstudentene.

Pris: fra 4.400 kr.

Les mer om spanskkurs i Uruguay

Lær spansk i Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk er en av de mest populære feriedestinasjonene i Karibien. Lær spansk samtidig som du blir kjent med landet. Kanskje frister det å kombinere språkkurset med dansetimer?

Pris: fra 3.580 kr.

Les mer om spanskkurs i Den dominikanske republikk

Lær spansk i Ecuador

Kombiner spansk med kite- eller surfekurs i Ecuador. Vi har kurs i Cuenca, Quito, Montanita og Manta. Vil du ha det beste fra alle steder anbefaler vi et Travelling classroom-kurs som besøker alle 4 stedene.

Pris: fra 2.800 kr.

Les mer om spanskkurs i Ecuador

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.