Select Page

Stillehavet

Stillehavet

Øde kritthvite strender, krystallblå laguner, vaiende palmer og stråkledte bungalower – for mange er dette selve drømmen om sydhavsparadiset.

Det er ikke rart at øyene i Stillehavet er et reisemål mange ønsker å oppleve. Dette kan f.eks. være et perfekt stopp på veien mellom Australia/New Zealand og USA. Her finnes en rekke små øyer som egner seg godt for eksotisk øyhopping mellom bl.a. Fiji, Tahiti, Cookøyene og Tonga.

Cook Islands

Cookøyene består av 15 øyer og ligger halvveis mellom New Zealand og Hawaii. Her finner du kritthvite strender med vaiende palmer og en svært vennlig lokalbefolkning.

Landet har beholdt mye av sin opprinnelige kultur og her kan du oppleve den polynesiske tradisjonen året rundt med ulike arrangement og festivaler. Rarotonga er den største øya, men vi anbefaler også en tur innom den enestående øya Aitutaki.

Les mer om Cook Islands

Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden. Øyriket består av over 300 vakre øyer, spredd over et enormt havområde.

Vi anbefaler å kombinere flere øyer, slik at du får oppleve flere sider av Fiji. Variasjonen er stor, fra små øyer fulle av festglade backpackere til ekte strandparadis.

Les mer om Fiji

Fransk Polynesia (Tahiti)

Hovedøya Tahiti er en av de 118 øyene som utgjør Fransk Polynesia. Her finner du fossefall, vakre fjell, imponerende sorte sandstrender, lune blå laguner og et ekte polynesisk miljø.

Tahiti kalles ofte Stillehavets navle, men du finner nok mer av den polynesiske kulturen på øyene Moorea, Bora Bora og Huahine. Med sine vakre laguner er forholdene fantastiske for snorkling og dykking.

Les mer om Fransk Polynesia

Samoa

Ser du etter regnskog, strender, laguner og elsker tidsbegrepet «no time like island time», da er Samoa stedet for deg.

Med mer enn 900 arter av fisk og 200 koraller, er det lett å se hvorfor dykking og snorkling er populært her. Har du flaks kan du også oppleve delfiner, rokker og hval.

Les mer om Samoa

Tonga

Kom deg unna turiststrømmen og hopp på flyet til Tonga! Her unngår du de store resortene og cruiseskip som er fullpakket med turister.

Øygruppen består av 170 øyer, men kun 30-40 av dem er bebodde. Befolkningen er dessuten svært vennlige, og det er ikke underlig at James Cook kalte øyene for the Friendly Islands.

Les mer om Tonga

Opplevelsesturer i Stillehavet

Her følger noen forslag til ulike opplevelsesreiser i Stillehavet som kan gi deg ideer og inspirasjon.
Dersom ingen av disse faller i smak – ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy din drømmereise!

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.