Select Page

Bula og velkommen til Fiji

Destinasjoner

Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden. Øyriket består av over 300 vakre øyer, spredd over et enormt havområde.

Vi anbefaler å kombinere flere øyer, slik at du får oppleve flere sider av Fiji. Variasjonen er stor, fra små øyer fulle av festglade backpackere til ekte strandparadis. Om du ønsker å slappe av eller søker adrenalinkick, så har Fiji noe for deg.

Selv om mange kommer hit for å slappe av på stranden, er det fortsatt mange kule aktiviteter for de som vil fylle dagene med actionfylte opplevelser. Hvorfor ikke ta dykkerlappen, teste rappellering, ziplining eller snorkle med haier?

Topp 5 ting å gjøre på Fiji

 1. Jobbe frivillig
  Enten du jobber med barn, eller miljøet under og over havflaten, så vil du se en helt annen side av Fiji. Lokalbefolkningen er svært vennlige og du får virkelig oppleve hva det vil si å være en lokal. Fiji-time er noe helt spesielt og du skjønner det ikke før du opplever det selv.
 2. Ta dykkerlappen
  Har du ikke dykkerlappen fra før, så hvorfor ikke ta det i det krystallklare vannet som venter deg på Fiji. Velg fritt mellom ulike øyer der du kan ta dykkersertifikatet, slik du kan se alt som befinner seg under havflaten.
 3. Øyhopping
  Fiji har over 300 øyer, så ikke nøy deg med å oppleve kun en! Velg mellom øyer for festglade backpackere eller strandparadis for nygifte. Her kan du velge og vrake. Hvorfor ikke kombinere tre øyer der du får oppleve litt av alt.
 4. Lær deg hemmelighetene bak «Fiji cooking»
  Dette er en dag fylt av underholdene historier og nyttige tips. Du vil også finne ut hemmeligheten bak de tradisjonelle matlagningsteknikkene som du også kan få bruk for hjemme. På Fiji brukes kun sesongbaserte råvarer for å få til lekre fijianske og indiske smaker.
 5. Rappellering
  Folk flest kommer til Fiji for å slappe av og nyte det rolige tempoet, men det betyr ikke at det ikke finnes noe for «adrenalin-junkies» også. Rappeller 40 meter ned i en grotte og nyt deretter Fijis mest pittoreske sted; «The Tau Caves». Det finnes også gode muligheter for å kombinere rappellering med ziplining.
Foto: Robbie Newman

Bilder

Våre reiser på Fiji

Under finner du en blanding av alle våre reisetyper der Fiji enten utgjør hele eller deler av reiseruta.
Kontakt oss hvis du vil vite mer om turene!

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.