Select Page

Working Holiday

Ønsker du å kombinere reise og jobb? Vi tilbyr Working Holiday startpakker til Australia og New Zealand for alle mellom 18-30 år.

Vi gir deg en trygg og verdifull kick-start de første dagene. Våre pakker er lagt opp slik at du settes i gang med en gang du ankommer den byen du har valgt. Pakkene inkluderer transfer fra flyplass til hostel og overnatting i valgt periode.

Working Holiday i Australia

Vi kan tilby Working Holiday-pakker i Brisbane, Melbourne, Sydney og Perth i Australia.

Job Search Australia er Australias ledende «work and travel»-firma. De fokuserer på å gi sine kunder det de trenger av informasjon og hjelp for å kunne leve, arbeide, studere og reise i Australia.

Les mer om Working Holiday i Australia

 

Working Holiday på New Zealand

Vi kan tilby Working Holiday-pakker i Auckland på New Zealand.

Job Search NZ er New Zealands ledende «work & travel»-firma. De fokuserer på å gi sine kunder det de trenger av informasjon og hjelp for å kunne leve, arbeide, studere og reise i New Zealand.

Les mer om Working Holiday i New Zealand

Working Holiday i Japan

Det er ingen bedre måte å oppleve Japan på enn ved å jobbe der mens du reiser.

Vår pakke gir deg all grunnleggende støtte – fra å oversette CVen din til japansk, koble deg med arbeidsgivere i landet til å skaffe deg den beste jobben.

Les mer om Working Holiday i Japan

 

Sjekk ut vår katalog for working holiday

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.