Select Page

Working Holiday i Australia

Ting vi kan takke Australia for: selfien, toaletter med dobbel nedskylling, Hemsworthbrødrene – og Working Holiday visumet! Sistnevnte er redningen for besøkende mellom 18 og 30 år som ønsker å se verden uten å spinke og spare på lommepengene sine. Et working holiday visum er en perfekt måte å tjene penger på, forbedre CV’en din på, og ikke minst leve utenlands et år.

 Start ditt working holiday opphold knirkefritt med en av våre startpakker. Disse essensielle pakkene tar seg av alle de småkjedelige, praktiske tingene – som transfer fra flyplass ved ankomst, det å finne et sted å bo, jobbsøking, ordne taxfilenumber, medicare, samt sette opp en bankkonto – slik at du slipper å gjøre det selv.

  Startpakken «The Big One» inkluderer all hjelp i forhold til viktige ting rundt jobbsøkerprosessen, overnatting og praktisk ting, pluss en adrenalinfylt første uke med aktiviteter. Fra dagsturer til Blue Mountains og Great Ocean Road til et avslappende cruise på Yarra River i Melbourne, bruk uken til å se ikonene idette fantastiske landet, få deg noen nye venner blant de andre backpackerne – rett og slett få ting til å svinge før pengene begynner å tikke inn!

 

Vi kan tilby Working Holiday-pakker i Cairns, Brisbane, Melbourne, Sydney og Perth.

 

Working Holiday-pakker i Australia

Vi kan tilby Working Holiday-pakker flere steder i Australia.

Hello Sydney

Hello Sydney

Få en problemfri start på ditt Working Holiday opphold med denne praktiske velkomstpakken.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.