Select Page

Working Holiday New Zealand

For å virkelig sette pris på New Zealands kultur og  naturlige skjønnhet, må du la deg omfavne  av landet. Skaff deg et working holiday visum og hopp ut i det! Dette er uten tvil den beste måten å oppleve alt det fantastiske dette landet har å by på. Hvis du er interessert i å jobbe når du er her har vi alt klart for deg.

 Et working holiday visum på New Zealand gir deg friheten til å tjene litt ekstra penger, noe som igjen gjør at du kan bruke de opp på å se dette spektakulære landet fra alle bauger og kanter. Om du ønsker å jobbe på en sauefarm, eller midt i byens larm og leven velger du selv – mulighetene er mange.

Våre pakker inkluderer overnatting på hostel, frokost hver morgen, gratis Wi-Fi, transfer fra flyplassen ved ankomst, et orienteringsmøte ved ankomst, samt et 12 måneders medlemskap i Work New Zealands online jobbsøkermotor. Vi hjelper deg med alt det kjedelige; finne attraktive jobber, skaffe deg SIM-kort, sette opp bankkonto, skattenummer med mer, så du kan konsentrere deg om alle de morsomme sosiale aktivitetene vi kaster i retning av deg.

Startpakken «The Big One» inkluderer all hjelp i forhold til viktige ting rundt jobbsøkerprosessen, overnatting og praktisk ting. Samtidig som vi har slengt inn en hel del andre kule greier til deg som guidet tur i byen, gratis inngang til Auckland Museum, ekskursjon til Bay of Islands med utflukter til Cape Reigna og Ninety Mile Beach, selvfølgelig en pubcrawl med gratis drikke, en Maoriforestilling, surfing på sanddyner, sandboarding, kveldstur med kajakk og en ekte New Zealandsk barbeque. Phew! Du har med andre ord nok å glede deg til

 

Vi kan tilby Working Holiday pakker i Auckland og Christchurch.

Working Holiday-pakker i New Zealand

Vi kan tilby Working Holiday-pakker flere steder i New Zealand.

Hello Auckland

Hello Auckland

Å stikke til New Zealand på Working Holiday behøver ikke å være en overveldende opplevelse. Faktisk er vår Hello Auckland Package med IEP (Individualized Education Program) designet for å sikre deg en uproblematisk ankomst og start på oppholdet ditt på New Zealand.

read more

Få hjelp til reisen


Våre reisespesialister hjelper gjerne med inspirasjon, gode råd og planlegging av en reise ut fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og deling av erfaringer er nøkkelen til å finne den reisen som passer perfekt til deg.

Kontakt oss.